0.0از 0

تجربه نوردی

۵۱٬۴۸۰
خرید
  • الکترونیکی
  • معرفی کتاب
  • مشخصات کتاب

معرفی کتاب تجربه نوردی

کتاب تجربه نوردی، اثر محمدمیلاد غیاثی؛ دستاورد مکتوب سلسله جلساتی است که با عنوان تجربه نوردی با محوریت روحانیون فعال در عرصه‌ی تبلیغ و با حضور گرم فضلای روحانی در سال 1400 برگزار شد. محفلی که بهانه‌ای بود برای بازخوانی باورها، ایده‌ها و اقداماتی که در عرصه‌ی فرهنگی توسط سربازان این میدان صورت می‌گیرد. در این میان، 14 جلسه از مجموعه‌ی ارائه‌های مذکور پس از کار تحقیقی و ویراستاری بر روی متن‌های پیاده شده از صوت تقدیم حضورتان می‌گردد.

گزیده کتاب تجربه نوردی

حجّت‌الاسلام‌والمسلمین موسوی
در سال 1321 در شهر یزد به دنیا آمد. تحصیلات حوزوی خویش را نزد آیات عظام علاقه‌بنده(ره)، انوری، شهید صدوقی، شیخ محمود علومی گذراندند و در حوزۀ علمیه مشغول تدریس می‌شوند. پس از انقلاب به دستور شهید صدوقی(ره) منصب دادستانی را می‌پذیرند. از جلمه فعالیت‌های ایشان می‌توان قضاوت در شعبۀ کیفری و دادستان عمومی را نام برد.
بنده به دوستان گفتم: «بیشتر از هر کسی خودم نیاز به نصیحت دارم.»
«ذات نایافته از هستی‌بخش
کی تواند که شود هستی‌بخش»
ارزش تبلیغ
اگر بتوانی یک نفر را به سعادت برسانی و با وظیفه‌اش آشنا کنی ارزشش بیشتر از دنیا، بلکه بالاتر از آن است. «خَیرٌ لَکَ مِمّا طَلَعَت عَلَیْهِ الشَّمس.» تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل!.. .