آوازه حکیمی ایرانی که تالیفاتش از قرن چهارم و پنجم هجری تا امروز پیوسته مورد توجه بوده و هنوز هم رنگ کهنگی به خود نگرفته، تا دور ترین مراکز علمی و دانشگاهی جهان هم رسیده است و کتاب «قانون» اش زیربنای اساسی علم پزشکی جدید به شمار می آید.
بنابراین نوشتن از زندگی حکیم شیخ الرئیس (ابوعلی سینا)، نوشتن درباره کسی است که نماینده و الگویی تحسین برانگیز از یک دانشمند مسلمان و ایرانی شناخته می شود.
«زندانی قلعه هفت حصار»، زندگی این چهره برجسته علمی را به شیوه ای داستانی و با نثری روان و خواندنی روایت می کند؛ به گونه ای که می توان از خلال ماجراهای زندگی او از جمله دیدار با شیخ ابوسعید ابی الخیر، درمان پسر ملک خاتون در ری، ازدواج با یاسمین، کنیز فراری خلیفه بغداد، درمان شمس الدوله و... به وجوه مختلفی از شخصیت این دانشمند بزرگ رسید.
فتاحی در این کتاب با وفاداری کامل نسبت به اصول و قواعد قصه گویی به خوبی توانسته وقایع تاریخی را با تخیّل و داستان درآمیزد و درعین بازسازی فضای اجتماعی دوران معاصر ابن سینا از زبانی بهره ببرد که مطالعه آن برای نسل های نوجوان و جوان امروزی دشوار نباشد و بتوانند به سهولت با آن ارتباط برقرار کرده و از این رهگذر با یکی از شاخص ترین مفاخر علمی و فلسفی کشورمان آشنا شوند.
کنگره :
PIR8159 /ت23ز9 1394
شابک :
978-964-471-812-0
شابک دیجیتال :
978-600-03-2663-0