کتاب مسئولیت و سازندگی، نوشته ی علی صفایی حائری، نکات تربیتی پیرامون مسئولیت در راستای سازندگی را بیان میکند. این کتاب توسط انتشارات لیلهالقدر به چاپ و نشر رسیده و روانهی بازار کتاب شده است.
مسئولیت درختی است که زمینهاش شناختها هستند و ریشهاش اعتقادها و بهارش بحرانها و حادثهها و گرفتاریها.
هنگامی که زمینهها غنی بودند و سرشار و ریشهها محکم بودند و زنده، در هر بهاری این درخت شکوفه میدهد و بار میآورد و حتی هیچ آفتی نمیبیند؛ چون آفتها از کمبود تغذیه و فقر زمینهها مایه میگیرند...
نویسنده در این کتاب سعی دارد نکات تربیتی مسئولیت در راستای سازندگی را بیان کند.
علی صفایی حائری در کتابش چنین می نویسد:
حرفهایی برای گفتن...
با درک استعدادها.
و شناخت نیازها.
و در زمینهی اعتقادهایم،
من به مسئولیت رسیدم.
مسئولیتی در برابر فقر و جنگ و جهل. ضرورت این حادثه ها.
و درک تنهایی.
و شعلهها و جرقههای عشق و علاقهام در من چشمههایی کندند و نهرهایی کشیدند و جدولهایی بستند... چه در برخوردها و دیدارها و چه در زبان و گفت و گوها و چه در قلم و نوشتههایم.
من با مسئولیت و سازندگی شروع کردم؛ چون میدیدم ما امروز بیش از هر وقت دیگر، نیازمند این مسأله هستیم.
ما در سازندگی و تربیت افراد، از روش سرشار و غنی خودمان بهره نمیبریم و با شعارها و تلقینها و دردها و رنجها و محرومیتها، استعدادها را داغ میکنیم و از دیگران سرمشق میگیریم، در حالی که ما در هدف و در راه و در روش، در هیچ کدام با آن ها همانندی و هماهنگی نداریم. ما در راهی میرویم که به هدف ما نمیرسد و در نتیجه طعمهی آن ها میشویم و نردبان مقاصدشان.ما در روش تربیتی دو اشکال اساسی داریم: یک -این که شناختها و آگاهیها را بسته بندی میکنیم و از دیدههای خودمان میگوییم و یافتهها را صادراتی میفرستیم. از روشهایی که ما را به شناختها رسانده اند حرفی نمیزنیم و دید نمیدهیم.
ما بر قلهها عروج کردهایم و از دیدگاهها و منظرههای زیبا حرف میزنیم و این پایینیها فقط با گوش خودشان کار میکنند. آنها چشمهاشان در تاریکی است و پاهاشان در شهوت عروج، اما ما از راه... تا قله نشانی نمیدهیم و آنها را سرگرم میکنیم. دو - دردناک تر این که، این بسته بندی ها را لااقل زمینه سازی هم نمینماییم. کاسه ها را پاک نکرده، از شیر سرشار میسازیم و در نتیجه مسمومیت میآفرینیم و نه تنها صاحب کاسه که هر مهمان محتاجی را به رختخواب میسپاریم و به مرگ میدهیم...
نویسنده کتاب مسئولیت و سازندگی تمام این موارد را در 10 فصل بیان میکند.
صالح و مصلح
عظمت قرآن در این است که از این اقلیت صالح و مصلح علامت میدهد، همان طور که از آن های دیگر علامت داده بود. و این علامتها به گونهای هستند که گویا میتوانی ببینی. تو در کنار خودت حس میکنی یک دسته را که با شور میآیند و با عشق و طلب میپرسند و از عناد و نخوت خالی هستند. و حس میکنی آن ها را که کور هستند و با این که میشنوند، نمیبینند و راه نمیروند و میترسند. و حس میکنی آن ها را که نفرت زده و فراریند و حتی گوش نمیدهند و حس میکنی مرده2ها را که دلهاشان بسته شده و ریشههاشان خشکیده است. تو اینها را حس میکنی و مییابی و میبینی و در نتیجه میتوانی که با کدامینشان شروع کنی و از کدامینشان بگذری.
در هر حال از هیچ کدام اینها نمیتوان دست شست، ولی چگونه و چه وقت با آنها رو به رو شدن، مسأله است. روحهای آماده و استعدادها، به راحتی ساخته میشوند و یاد میگیرند و از بیّنات و روشنگریها به نور میرسند و همراه کتاب و میزان برپا میایستند و با سنگهای راه و مانعها درگیر میشوند. اما...
نسخه چاپی کتاب مسئولیت و سازندگی را میتوانید از طریق سایت و نرم افزار فراکتاب با تخفیف ویژه سفارش داده و خریداری کنید.
پی دی اف کتاب مسئولیت و سازندگی در نرم افزار فراکتاب جهت دانلود موجود میباشد. پس از دانلود میتوانید آن را در کتابخوان مورد مطالعه قرار دهید.
مشخصات کتاب مسئولیت و سازندگی در جدول زیر آورده شده است:
مشخصات | |
ناشر: | لیله القدر |
نویسنده: | علی صفائی حائری (ع.ص) |
تعداد صفحه: | 176 |
موضوع: | نکات تربیتی پیرامون مسئولیت در راستای سازندگی |
قالب: | الکترونیک و چاپی |
نظر دیگران //= $contentName ?>
به نظرم باید چند بار خونده بشه کتاب خیلی خوبی هست.و بهتره چاپی خریداری بشه...
دانلود رایگان کتاب مسئولیت و سازندگی علی صفایی حائری رو از کجا دانلود کنم؟...
کتابی که برای فهم عمق مطالب آن نیازمند مطالعات و تحربه هایی در زندگی هست،به طور کلی برای کسانی که مطالعاتی داش...
به نظرم مطالعه این کتاب روی تمام حوزه های زندگی تاثیر شگرفی داره واقعا نگاه متعالی رو به زندگی ترویج می کنه...