امتیاز
5 / 5.0
نصب فراکتاب
مطالعه در کتابخوان
15,000
نصب فراکتاب
مطالعه در کتابخوان
20,000
خرید
25,000
5%
23,750

نظر دیگران

نظر شما چیست؟

کتاب اعترافات غلامان با قلم جذاب و خواندنی حمیدرضا شاه آبادی به رشته تحریر درآمده و در انتشارات به نشر نیز منتشر شده و در دسترس علاقه مندان به کتاب های اسلام و معارف قرار گرفته است.

درباره کتاب اعترافات غلامان

کتاب پیش رو با چشم اندازی نو و متفاوت، به روایت سرگذشت عصر «ولایت هدی» امام رضا (ع) می پردازد.
کتاب اعترافات غلامان، شامل سی اعتراف از غلامانی است که در عصر امام هشتم شیعیان در خدمت «مامون» در مرو بودند و این مسئله را در ذهن مخاطب ایجاد می کند که آیا در روز قیامت «غلامان» نیز بازخواست می شوند؟! و همچنین به بسیاری از «شبهات» در ارتباط با چگونگی عهده گیری «ولایتعهدی» از طرف امام رضا (ع) و اندیشه و مقصود «مأمون»، به طرزی ماهرانه پاسخ می دهد.
اگر علاقه مند به کتاب های داستانی با مضامین مذهبی و تاریخی هستید؛ کتاب اعترافات غلامان، گزینه ای جذاب و خواندنی برای قشر کودکان و نوجوانان می باشد. 

خلاصه کتاب اعترافات غلامان

کتاب اعترافات غلامان به روایت سی غلام سیاه پوست می پردازد که در خدمت مامون بودند، این سی غلام که از هیکلی تنومند، با بازوانی قوی برخوردار بودند، رویای غنی و متمول شدن را در سر می پروراندن و این نشات گرفته از پاداشی بود که اربابشان «مامون» به آن ها وعده داده بود.
سی غلامی که هر چه اربابشان می خواست، می بایست بی کم و کاست انجام دهند وگرنه تنبیهی سخت در انتظارشان بود. غلامانی که گماشته شده بودند که امام را به تله و دامی بکشانند که سرنوشتی جز شهادتت در انتظار ایشان نبود.
کتاب اعترافات غلامان در ده فصل به این روایت پرداخته و به سرنوشت این غلامان می پردازد: پاداشی در قبال نیرنگ، فریب، کشتن. قرار بر این شد که به مدینه بروند و دست پر برگردند، در مدینه به سراغ امام مهربانی رفتند تا به مردانی ثروتمندی تبدیل شوند که خود سی برده دارند، آری با این رویا امام را به قتلگاه فراخواندند.

کتاب اعترافات غلامان دانلود 

دانلود کتاب اعترافات غلامان pdf را می توانید از طریق نرم افزار فراکتاب دانلود کنید و سپس در کتابخوان فراکتاب آن را مورد مطالعه قرار دهید.

برشی از متن کتاب

روزهای اول، همه چیز ظاهری عادی داشت. مردم گروه گروه برای دیدن علی بن موسی می آمدند، با او سخن می گفتند و مسائل دینی شان را می پرسیدند. همان روز خلیفه ی بزرگ، مجلس باشکوهی برگزار کرد و در آن مهمان خود، علی بن موسی را ولیعهد خواند. در پایان جشن، به همه پاداش دادند؛ حتی به ما که غلامان جنگی بودیم هم پاداش دادند؛ پنج سکه ی طلا که با آن خیلی کارها می شد کرد! همه چیز خوب بود تا آنکه یک شب که کنار خانه ی علی بن موسی قراول بودم، او را دیدم که از مسجد باز می گشت. نزدیک خانه که رسید، دست هایش را به آسمان بلند کرد و با صدایی که از بغض می لرزید، گفت: «بارالها! اگر نجات من از این گرداب، تنها با مرگ من میسر می شود، آن را زودتر برسان.»
آن وقت بود که دوباره یاد حرف سر کرده مان افتادم.

در پس این ظاهر، باطن دیگری بود. اتفاق مهمی از راه می رسید: «دردسر!» از آن پس، گوش هایم برای شنیدن حرف هایی که دوروبرم و میان مردم دهان به دهان می گشت، تیز شد. عده ای می گفتند علی بن موسی به شرطی ولیعهدی را قبول کرده که در هیچ کاری دخالت نکند. می گفتند خلیفه قصد دارد با این کار ستمی را که پدرش، هارون الرشید بر موسی بن جعفر، پدر علی بن موسی روا داشته، جبران کند.
هارون، پدر را در زندان کشت و مأمون، پسر را ولیعهد خود می کند. عده ای نیز می گفتند خلیفه علی بن موسی را با این سودا به مرو آورده که شورش های علویان را در سراسر سرزمین خود بخواباند و بالاخره گروهی اعتقاد داشتند خلیفه با این کار به آل عباس و خویشاوندانش ضرب شست نشان می دهد. آل عباس به خیانتی که امین در حق مأمون روا داشت، اعتراض نکردند و حال خلیفه ولیعهد خود را از میان مردمی جزآل عباس انتخاب کرده تا از ایشان انتقام بگیرد.
یک بار یکی از هم قطارانم از سرکرده مان پرسید: «راستی چرا خلیفه مردی را که بیست سال از او بزرگ تر است، به عنوان ولیعهد انتخاب کرده؟»
سرکرده مان در جواب او شمشیرش را در غلاف جابه جا کرد و گفت: «اگر دنبال درد سر نیستی، این سؤال ها را از مغزت بیرون بریز.»
من یک غلام سیاهم. من و همراهانم یاد گرفته ایم با یک اشاره هر سؤالی را از مغز خود بیرون کنیم؛ اما مردم این طور نبودند. آن ها سؤال هایشان را در گوش هم تکرار می کردند و برای هر سؤال جوابی می ساختند. شاید روزی این پچ پچ ها به فتنه ای تبدیل می شد که دامن همه را می گرفت.
علی بن موسی، مردی که تا چندی پیش تنها آوازه اش را شنیده بودیم، اکنون مهم ترین مرد خراسان بود. مردی که حتی بیش از خود خلیفه جلب توجه می کرد و شهرتش روز به روز بیشتر می شد. هر روز حادثه ای کوچک یا بزرگ کافی بود تا نام او را بیشتر سر زبان ها بیندازد و مردم را به وصف کمالاتش مشغول کند؛ از کمک کردن به مردم سائل و بینوا گرفته تا پیروزی در مناظره ای علمی با دانشمندان پرآوازه....

نقد کتاب اعترافات غلامان

کتاب اعترافات غلامان در دسته ادبیات داستانی قرار دارد که توانسته است به خوبی با روانی جذاب و داستان گونه به روایت بخشی از تاریخ اسلام بپردازد و کتابی مناسب برای رده سنی نوجوان و جوان به شمار رود. این کتاب جایزه‌های متعددی از جمله جایزه اول جشنواره سلام، کتاب سال رضوی، جشنواره‌ قصه‌های قرآنی و جایزه کتاب سال شهید غنی‌پور، عنوان بهترین زندگی‌نامه‌ داستانی نوشته شده برای نوجوانان را به خود اختصاص داده است.

خرید کتاب اعترافات غلامان

نسخه چاپی کتاب اعترافات غلامان را می توانید از طریق سایت و یا نرم افزار فراکتاب خریداری کنید و پس از دریافت کتاب از محتوای ارزشمند آن بهره وافی و کافی ببرید.

سوالات کتاب اعترافات غلامان

کتاب اعترافات غلامان به مناسبت های مختلف، علی الخصوص مناسبت های مذهبی به عنوان منبع مسابقه کتابخوانی قرار گرفته و خواهد گرفت. از این رو قاعدتا سوالاتی در همین باب نیز مطرح می شود.

کتاب صوتی اعترافات غلامان

نسخه صوتی کتاب اعترافات غلامان با گویندگی علی ضمیری و جلال کریم زاده و محمد تقی نژاد را می توانید از طریق نرم افزار فراکتاب دانلود کنید و سپس در کتابخوان فراکتاب به آن گوش فرا دهید.

کتاب اعترافات غلامان دانلود 

مشخصات کتاب اعترافات غلامان در جدول زیر آورده شده است:

مشخصات
ناشر: به نشر
نویسنده: حمیدرضا شاه آبادی
تعداد صفحه: 137
موضوع: داستان ایرانی،  زندگی نامه ائمه و بزرگان
قالب: چاپی و الکترونیک و صوتی

 

صفحات کتاب :
137
کنگره :
‏‫PIR۸۱۱۴‭‬‭ /‮الف‬۹۱۳‭‮الف‬۶ ۱۳۹۸‬
دیویی :
‏‫‭[ج]۸‮فا‬۳/۶۲
کتابشناسی ملی :
۴۷۹۰۲۷۵
شابک :
978-964-02-2803-6
سال نشر :
1398

کتاب های مشابه اعترافات غلامان