کتاب حاضر اثری از مهندس حسین خسروی و حمیدرضا رضوانی اول است که توسط انتشارات آرسس منتشر شده.
هنگامی که وارد گستره ی محیط زیست و مسائل مربوط به آن شدم، کتابی به دستم رسید که با کاغذ گلاسه چاپ شده بود. کاغذ گلاسه کاغذهای براقی است که بیشتر برای پوستر و جلد کتاب کاربرد دارد. کتاب درباره ی احترام به جنگل و درختان و اصراف نکردن کاغذ و بازیافت آن بود. سراغ چند کتاب دیگر رفتم و با شگفتی دیدم در بیشتر کتاب های محیط زیست چاپ شده شهرهای گوناگون، از کاغذ با جنس گلاسه استفاده شده.
یک متر مربع از کاغذهای سپید معمولی (مانند این کتاب)70 گرم وزن دارند و کاغذ آن کتاب گلاسه 170 گرم بود. کاغذهای آن کتاب، قشنگ، ضخیم و براق بود اما به چه قیمتی؟
شاید اگر این آمار را بدانید بیشتر متوجه منظورم شوید؛ برای ساخت یک تن خمیر کاغذ باید 17 اصله درخت 50 ساله قطع شود. کاغذی که برای یک کتاب گلاسه استفاده می شود 170 گرم است ولی می شد با کاغذ 70 گرم به چاپ برسد و در هر متر مربع کاغذ مصرفی 100 گرم صرفه جویی کرد. به طور تقریبی برای هر جلد کتاب 100 گرم و برای تیراژ 2000 تایی آن 200 کیلوگرم کاغذ بیشتر مصرف شده بود.
این یعنی 3 درخت 50 ساله بیشتر قطع شده است تا این کتاب بجای کاغذ معمولی 70 گرم با کاغذ گلاسه 170 گرم چاپ شود. یادتان هست متن کتاب درباره است چه بود؟؟؟؟ احترام به جنگل و درخت !!!
این کتاب شامل داستان های کوتاه فارسی در زمینه با حفظ محیط زیست درختان و جنگل ها می باشد.
"تعطیلات آخر هفته را به سفر و خوشگذرانی پرداخته بودند و اینک در حال بازگشت به شهرستان بودند. دخترها بسیار شادمانی می کردند و عکس هایی که گرفته بودند را به یکدیگر نشان می دادند. سنجاب ها، دست های پرنده کوچگر سپید رنگ، چند گراز وحشی و تعداد زیادی جانوران دیگر که باید نامشان را از آموزگارشان می پرسیدند. از چشم انداز زیبای جنگل و سبزه زار و کشتزارهای رنگارنگ عکس های زیادی گرفته بودند."