کتاب چرا ما چاق می شویم؟ یکی از پرفروش ترین عناوین آمازون به قلم گری تابس، با ارائه انواع رژیم های کم کربوهیدرات به شما کمک خواهد کرد تا به اندام ایده آل خود دست یابید.
هیچ انسانی نباید بی جهت رنجی را بر بدنش تحمیل کند که هیچ سودی برایش ندارد. افراد نباید حتی یک ثانیه بیش تر احساس شکست کنند، زیرا رژیم های معمول که با ساختار شیمیایی مغز ما سازگار نیستند سبب یاس شخص می شوند.
اگر از زیاد تلاش کردن و نتیجه نگرفتن خسته شده اید و دیگر از تلاش برای کم کردن وزنتان دست برداشته اید، اگر سلامتی تان برای شما موضوعی حاد شده و به دنبال این هستید که تغییری حاصل کنید و یا اگر تنها چند کیلو اضافه وزن دارید و واقعا دوست دارید آن را کم کرده و نگذارید مجددا برگردد، گری تابس (Gary Taubes) خبرهای خوبی برای شما دارد. او در کتاب چرا ما چاق می شویم؟ (Why we get fat and what to do about it) به شما می فهماند که چرا مغزتان جلوی وزن کم کردنتان را می گیرد. همچنین با استفاده از روش هایی ساده می آموزد که چطور اوضاع را آن طور که می خواهید پیش ببرید.
با مطالعه ی کتاب حاضر دیگر نیاز نیست در میان انبوهی از مطالب مبهم و متناقض در مورد چگونه خوردن گیج شوید، یا بی حال و افسرده بنشینید و تا آخر شب پرخوری کنید در حالی که می دانید با این عمل به تدریج خودتان را به کشتن می دهید، یا احساس کنید وزنتان مانع می شود که رویاهایتان به واقعیت بپیوندد یا آن فردی باشید که دلتان می خواهد.
آنچه در این کتاب چرا ما چاق می شویم؟ خواهید خواند در حقیقت، حاصل دغدغه، تلاش و تجربیات نویسنده در جهت حفظ سلامت و اصلاح تفکر غلطی است که در مورد تغذیه و الگوهای رفتاری در ارتباط با آن وجود دارد. در این کتاب به ساده ترین بیان ممکن مفاهیم و اصول اشتباهی را که در مورد رژیم سالم شکل گرفته است، به صورت مداوم تکرار و پس از آن پاسخی قاطع و غیرقابل بحث در مورد اصلاح این تفکرات به شما ارائه می کند.
در بخشی از کتاب چرا ما چاق می شویم؟ می خوانیم:
فرض کنید، به مهمانی رسمی شام دعوت شده اید. مهمانی که هنر سرآشپز آن، افسانه ای است. در دعوت نامه اشاره شده است: چیزی نخورید تا به اندازه کافی برای امشب اشتها داشته باشید. عکس العمل شما چه خواهد بود؟ شاید در طول روز کمتر بخورید و از وعدهای غذایی، صرف نظر کنید. شاید تصمیم بگیرید، ورزش سنگین کنید. گزینه دیگر استخر است، اشتهای شمارا تحت تأثیر قرار می دهد. راه حل دیگر، پیاده روی تا محل مهمانی است.
دستورالعمل های کاهش وزن را در نظر بگیرید. کمتر بخورید (کاهش انرژی دریافتی) و بیشتر ورزش کنید (مصرف بیشتر کالری). کارهایی که به افزایش گرسنگی و اشتهای بیشتر می انجامد. ما با همه گیر شدن چاقی روبرو هستیم. توصیه ها نشان می دهند، کمتر بخوریم و بیشتر ورزش کنیم. به نظر می رسد، تضاد چندانی میان چاقی و این توصیه ها وجود ندارد.
در فصل قبل با مشکلات ناشی از کم خوردن آشنا شدیم. اکنون لازم است جنبه دیگری از معادله نسبت کالری دریافتی به کالری مصرفی را موردبررسی قرار دهیم. وقتی سطح فعالیت فیزیکی خود را افزایش می دهیم و انرژی بیشتری صرف می کنیم، چه اتفاقی رخ می دهد؟
در حال حاضر باور ما این است: زیاد خوردن، عامل چاقی است. سبک زندگی نشسته، عامل دیگری است که چاقی را تشدید می کند. با چاق شدن، احتمال ابتلا به بیماری های قلبی، دیابت و سرطان بیشتر می شود. پس ورزش منظم راهکاری ضروری برای پیشگیری از بیماری های مزمن است (به استثناء مشکلات مفاصل و عضلات که از ورزش شدید ناشی می شود).