0.0از 0

تاثیر ریخت های شبانه روزی بر سطوح ملاتونین و قدرت (طی فعالیت قدرتی)

رایگان
خرید
    • معرفی کتاب
    • مشخصات کتاب

    معرفی کتاب تاثیر ریخت‌های شبانه‌روزی بر سطوح ملاتونین و قدرت (طی فعالیت قدرتی)

    کتاب تأثیر ریخت‌های شبانه‌روزی بر سطوح ملاتونین و قدرت (طی فعالیت قدرتی) نوشته امین موسی‌احمدی در نشر متخصصان منتشر شده است.

    این کتاب پژوهشی تخصصی در حوزه فیزیولوژی ورزش است که به بررسی تأثیر زمان‌بندی فعالیت بدنی بر هورمون ملاتونین و توان عضلانی می‌پردازد. این اثر، با تکیه بر داده‌های آزمایشی دقیق، نقش مهم ریتم‌های شبانه‌روزی در بهینه‌سازی عملکرد ورزشی و تأثیر آن بر سلامت بدن را بررسی می‌کند.

    مطالعات این کتاب، تغییرات سطوح ملاتونین و توان عضلانی در دو گروه صبحگاهی و عصرگاهی را تحلیل کرده و یافته‌های جالبی درباره تأثیر زمان تمرین بر کارایی ورزشکاران ارائه می‌دهد. نویسنده به جنبه‌های فیزیولوژیکی مرتبط با ورزش، از جمله تأثیر ملاتونین بر خواب، ریکاوری و عملکرد ورزشی، پرداخته است. کتاب تأثیر ریخت‌های شبانه‌روزی بر سطوح ملاتونین و قدرت (طی فعالیت قدرتی) به دلیل محتوای علمی و عملی، منبعی ارزشمند برای دانشجویان و متخصصان حوزه ورزش، پزشکی ورزشی و علوم زیستی است. اگر به دنبال راهکارهایی برای ارتقاء عملکرد ورزشی بر اساس ریتم بدن هستید، این کتاب به شما کمک خواهد کرد تا برنامه‌های تمرینی خود را بهینه کنید و به تأثیر هورمون‌های بدن بر فعالیت‌های بدنی آگاه شوید.

    نویسنده با ارائه داده‌های آزمایشی از آزمودنی‌های صبحگاهی و عصرگاهی، تأثیر زمان‌بندی فعالیت ورزشی بر سطوح ملاتونین، قدرت عضلانی و توان بدنی را تحلیل کرده است. این پژوهش نشان می‌دهد که انتخاب زمان مناسب برای ورزش، می‌تواند بر سطح آمادگی جسمانی و بهره‌وری ورزشی تأثیرگذار باشد. همچنین، نویسنده با بررسی مکانیزم‌های ترشح ملاتونین، تأثیر این هورمون بر خواب، بازیابی انرژی و کاهش استرس اکسیداتیو را توضیح می‌دهد.

    اگر به تأثیر عوامل هورمونی و زمان‌بندی در عملکرد بدنی علاقه دارید، کتاب تأثیر ریخت‌های شبانه‌روزی بر سطوح ملاتونین و قدرت (طی فعالیت قدرتی) منبعی غنی از دانش و کاربردهای عملی است که درک بهتری از رابطه میان فیزیولوژی انسان و ورزش ارائه می‌دهد.

    گزیده کتاب تاثیر ریخت‌های شبانه‌روزی بر سطوح ملاتونین و قدرت (طی فعالیت قدرتی)

    ریخت‌های شبانه‌روزی یک فنوتیپ پیچیده است که از چندین عامل ژنتیکی زمینه‌ای به دست می‌آید. این ریخت‌ها را مجموعه‌ای اصلی از ژن‌های ساعت شبانه‌روزی ایجاد می‌کنند که در یک حلقه بازخورد برای تعیین الگوهای شبانه‌روزی با هم تعامل دارند. ریخت‌های شبانه‌روزی با بسیاری از عوامل محیطی و فردی ارتباط برقرار می‌کند. در واقع سحرخیزی (صبحگاهی با افزایش سن افزایش می‌یابد؛ بنابراین افراد مسن زود به رختخواب می‌روند و زود بیدار می‌شوند، علاوه براین دیر خیزی عصرگاهی) در مردان بیشتر از زنان مشاهده می‌شود.

    ریخت‌های شبانه‌روزی همچنین می‌تواند تحت تأثیر دوره نوری هنگام تولد باشد به این معنی که مدت زمان قرار گرفتن فرد در معرض نور هنگام تولد عامل مهمی در تعیین ریخت شبانه‌روزی یک فرد است. افرادی که هنگام تولد یک دوره نوری کوتاه را تجربه کرده‌اند، بیشتر از افراد متولد شده در یک دوره نوری طولانی ریخت شبانه‌روزی از نوع عصرگاهی دارند.