لیلی خلیل زاده زندگینامه و خاطرات ۵۷ شهید دانش آموز و ۱۶ معلم شهید شهرستان پاکدشت را در کتاب السابقون از طریق مصاحبه با بستگان و نزدیکان آنان جمع آوری کرده و به رشته تحریر درآوره است.
باید خاطرنشان ساخت عکس های منتشر شده در کتاب السابقون، مدارک شهدا و نامه های آنان از طریق خانواده آنان، بنیاد شهید پاکدشت، بایگانی آموزش و پرورش این شهرستان، بنیاد شهید تهران، مدارس محل تحصیل این شهیدان و اقوام و دوستان شهدا جمع آوری شده است. زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهدای ۸ سال دفاع مقدس، وظیفه همه افرادی است که عشق به وطن در درون آن ها بیدار است.
گزیده کتاب السابقون
آموزش و پرورش – بعد از تفکیک پاکدشت از ورامین – یک ساختمان اداری تقریبا کوچک اما پر از هیاهو و شور و اشتیاق در خیابان اوقاف داشت که آن روزها واحد ستاد پشتیبانی جنگ شلوغ ترین و پر رفت وآمدترین اتاق اداره آموزش و پرورش بود. آن اتاق دو مسئول داشت که یکی در بخش اعزام نیرو به جبهه کار می کرد و دیگری در بخش پشتیبانی جنگ. هر روز دانش آموزان زیادی در اتاق به صف می ایستادند تا فرم ثبت نام نیروهای اعزامی را پر کنند و گروهی از فرهنگیان برای جمع آوری کمک های مردمی به جبهه ها، عازم مدرسه ای بودند که خدمات پشت جبهه در آن مدرسه انجام می شد.
در قسمتی از حیاط آن مدرسه گروهی مشغول شمردن کمک های نقدی بودند. قلک های کوچکی شبیه ماکن قدس، کمک های دانش آموزان و خانواده هایشان را د خود جای داده ود. همیشه پول قابل توجهی جمع می شد. با توجه به محرومیت منطقه یک بار یک تراکتور، تویوتای سواری، وانت و یک بار هم یک آمبولانس برای جبهه خریداری شد.