حلقه کتاب هشتم مبنا+
- معرفی کتاب
- مشخصات کتاب
بعضی از مهارتها، مهارتهای بنیادی هستند. مهارتهایی که هر که باشیم و هر جا باشیم باید به دستشان بیاوریم. مدرسه مهارتآموزی مبنا برای توجه دادن و ترویج همین مهارتهای بنیادی راه اندازی شده است. حلقه کتابخوانی مبنا بخشی از فعالیت این مدرسه است. در حلقه هشتم کتاب های ذیل را معرفی میکنیم.
- ثبت نام در مبنا
- معرفی کتاب سفر به گرای 270 درجه
- معرفی کتاب و کسی نمی داند در کدام زمین می میرد
- معرفی کتاب بندها
- معرفی کتاب کهکشان نیستی
ثبت نام در مبنا
به راحتی میتوانید در این دوره عضو شوید. فقط کافی است شماره همراهتان را با نام و نام خانوادگی وارد کنید.
ثبت نام در حلقه کتابخوانی مبنا
معرفی کتاب سفر به گرای 270 درجه
جنگ و مقاومت مساله ای است که اکثر مردم دنیا چه به طور مستقیم و چه با تبعات آن دست و پنجه نرم کرده اند. بنابراین نمود جنگ و پایداری در دنیای ادبیات نیز امری طبیعی است. جلوه ی جنگ در ادبیات می تواند هم به شکل بازنمایی واقعیات و تبعات و تلفات آن و در واقع پرداختن به جنبه ی مخرب آن باشد و هم به شکل زیبایی و شکوهی که از مقاومت در راه آرمان ها پدیدار می شود. این مساله بعد از جنگ هشت ساله ی ایران و عراق، جایگاه ویژه ای در ادبیات فارسی پیدا نمود و "سفر به گرای 270 درجه" از "احمد دهقان" یکی از درخشان ترین جلوه های ادب مقاومت در تاریخ ادبیات ایران است. روایتگر قصه خود نویسنده است و این روایت را با چاشنی طنز و سرخوشی همراه می کند.
ناصر که برای مرخصی تحصیلی برگشته، بعد از شرکت در امتحانات با بچه محلش، علی به جبهه ی جنگ برمی گردد. اتفاقات زیادی در جبهه رخ می دهد که گاه شیرین و طنازانه است و گاه واقعیت موحش و دهشتناک جنگ را به تصویر می کشد. اما در پس تمام اتفاقات تلخ و شیرینی که رخ می دهد، "احمد دهقان" تا انتها منادی امید به زندگی و جنگیدن برای آن باقی می ماند.
معرفی کتاب و کسی نمی داند در کدام زمین می میرد
معرفی کتاب بندها
معرفی کتاب کهکشان نیستی
با کتاب کهکشان نیستی این بار کتابی را به دست می گیرید که هم رمان است، هم مستندی تاریخی؛ هم میتوانید از سیر داستانی و قلم گیرا و جذاب نویسنده لذت ببرید، هم مطمئن باشید که با کمک مآخذ و مستندات کتاب پی خواهید برد کدام قسمتهای کتاب واقعی و کدام بخشها زاییده ذهن نویسنده است.
البته برای همین قسمتهای خیالی نویسنده در مقدمه کتاب میگوید: « باید در نظر داشت بخشهایی که خیالپردازی است خارج از قواعد سلوکی و احوالاتی که بزرگان و اهل معرفت داشتهاند نبوده و مبتنی بر شاکله و قاموس مکتب نجف نوشته شده است.»