در دنیای پیشرفته و صنعتی امروز، هر وسیله ای که تولید میشود، از سوی طراح و سازنده اش، دفترچه ای به خریدار عرضه می شود، تا با مطالعه آن، از دستگاه بهتر استفاده کرده و کاری نکند که زود خراب شود. در این دفترچه، مشخصات ظاهری و فنی دستگاه، راه صحیحِ استفاده از آن، و آنچه برای آن ضرر دارد، آمده است.
من و شما و همه ما انسانها نیز، یک دستگاه بسیار پیشرفته هستیم، که به دست توانای خالقِ هستی، خلق شده، و بخاطر پیچیدگی های بسیار در جسم و روانِمان، از شناخت کامل حقیقت و راه خوشبختیِ خود، ناتوان هستیم.
از طرفی مگر ما از یک یخچال یا تلویزیون کمتر هستیم، که طراح آن موظف باشد یک دفترچه راهنما بنویسد، امّا خالقِ ما، دفترچه ای برای ما ننوشته باشد؟!!
دفترچه ای که ویژگی های جسمی و روحی ما را توضیح داده، امکانات و استعدادهایی را که در وجود ما نهفته، بیان کرده، و راه درستِ استفاده از آنها را ذکر کرده باشد؟
و از همه مهمتر، خطراتی که جسم و روح ما را تهدید می کند و مایه هلاکت ما می شود، تذکر داده باشد؟
آیا می شود پذیرفت، خدایی که ما را بر اساس رحمت و محبّت آفریده، به حال خود رهایمان کرده و راه رسیدن به خوشبختی را برای ما روشن نساخته باشد؟
«قرآن»، آخرین کتابی است که خداوند به عنوان دفترچه راهنمای بشر فرستاده و راه سعادت و نیکبختی و همچنین عوامل هلاکت و بدبختی او را بیان فرموده است.
کنگره :
BP98/م2ت7 1377
کتابشناسی ملی :
م77-15735
نظر دیگران //= $contentName ?>
خیلی خوب عالی...