کتاب ارتباط اداری زنان و مردان اثر میترا کاوه مریان میباشد و انتشارات نظری آن را به چاپ رسانده است. این کتاب یک منبع جامع و علمی در زمینه بررسی و تحلیل روابط اداری میان زنان و مردان در محیطهای کاری است و بهعنوان یک پژوهش توصیفی، به دنبال ایجاد چارچوبهایی برای تنظیم و ارزیابی روابط سازمانی بین دو جنس در بخشهای اداری و خدماتی است.
این کتاب مرام نامهای را برای دستاندرکاران فرهنگهای سازمانی به تصویر میکشد که بر اساس اصول علمی و روانشناختی تدوین شده و موازین حاکم بر ارتباطهای جنسیتی را شفاف مینماید. نویسنده با استفاده از منابع مختلف روانشناسی، جامعهشناسی و علوم ارتباطات، به بررسی روابط اداری میپردازد و بهمنظور ارتقاء این روابط، به نظرات متخصصان حوزه علمیه و دانشگاه نیز توجه کرده است.
کتاب ارتباط اداری زنان و مردان به بررسی انواع ارتباطهای کلامی و غیرکلامی، تأثیرات فرهنگی و اجتماعی، و ویژگیهای جنسیتی در محیط کار میپردازد و اصول مهمی را در این زمینه مطرح میکند.
مردان و زنان در خانواده و محیط اجتماع به صورت های مختلف با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند. بر مناسبات خانوادگی مرد و زن اصولی حاکم است که با نوع برقراری ارتباط آنان در جامعه متفاوت می باشد.
هم چنین برقراری انواع ارتباط های اجتماعی به محل و شرایط دیگر آن بستگی دارد. مثلاً زن و مرد در اماکن عمومی مانند نماز جمعه، مساجد، پارک ها، اتوبوس، مجامع علمی و تفریحی رفتار ارتباطی متناسب با آن ها را دارند... .