کتاب زندگینامه تصویری ماری کوری، از مجموعه کتابهای بیوگرافی تصویری بزرگان برای آشنایی با بزرگان جهان است که توسط انتشارات آموزشی Saddleback تهیه و تولید شده و سبک محتوای این کتاب کمیک است.
ماری کوری (Marie Curie) دانشمند فیزیک و شیمی، فرانسوی - لهستانیالاصل بود. ماری یکی از پیشگامان تحقیقات در زمینهی رادیواکتیویته محسوب میشود. همینطور او، نخستین بانوی برندهی جایزهی نوبل و همچنین نخستین فرد و تنها زن دنیا با دو جایزهی نوبل بود. خانوادهی کوری، در کل 5 جایزهی نوبل را به نام خود ثبت کردند. اما برخلاف همیشه این بار قصد داریم از جنبهای دیگر به ماری کوری نگاه بیندازیم. زندگی او! بررسی حقیقتهایی در مورد یکی از باهوشترین نابغههای جهان. زندگی او چگونه بود؟ برخورد او با دیگران چطور بود؟ و سایر اطلاعات ارزشمند دیگری که در مجموعه کتابهای بیوگرافی تصویری بزرگان خواهید خواند.
از ویژگیهای این مجموعه میتوان به آهنگ حرکات تند و سریع و خواندن و درک سریع مطلب اشاره نمود، همچنین به علاقهمندان و خاصه دانشآموزان، ویژگیها و اتفاقهای تاریخی را آموزش میدهد. کتابهای بیوگرافی تصویری بزرگان، ما را به مرزهای جدید هدایت میکنند، اکتشافهای دانشمندان را دنبال میکنند، با بیعدالتی و پیشداوریها میجنگند و مرزهای هنر و خلاقیت را در هم میشکند. کتابهای بیوگرافی تصویری بزرگان، همچنین آموزش مهارتهای استنتاجی، توسعه شخصیتها، دیالوگ، انتقال مفاهیم و نتیجهگیری را آموزش دهد. بیوگرافی تصویری بزرگان اگر در کلاس درس توسط معلمان فهیم استفاده شود، یک هدف مداخلهگر با موفقیت بیچون و چرا برای خواننده کوشا را فراهم میکنند.
از دیگر ویژگیهای برجسته این کتاب میتوان به طراحی تصاویر با کیفیت بالا و شکلهای کاملا رنگی در کل کتاب اشاره نمود. همچنین گفتگوها و متون غیر تخیلی و واقعی با آهنگ حرکات سریع و آشنایی با شخصیتهای نامآور و مشهور جهان را در تمامی صفحات میتوان شاهد بود. مطمئناً مطالعه این مجموعه همگان و مخصوصاً دانشآموزان را به علم و زندگی بزرگان علاقهمند خواهد کرد.
در شبی در ماه می، سال1902، در پاریس، ماری و پری کوری عازم آلونک قدیمی شدند که سالهای طولانی با تلاش و سخت کوشی در آنجا زندگی می کردند. در تاریکی شب، آن ها نور زیبایی دیدند. هیچکس تا قبل از آن شاهد چنین چیزی نبود. آن تابش رادیوم بود.
ماری کوری کاشف رادیوم، اولین دانشمند بزرگ زن و اولین نفری بود که برنده دو جایزه نوبل شد. او به یک شاخه جدید علمی و یک درمان پزشکی نوین دست یافته بود.