کتاب ترجمان جامعه و امنیت (جلد دوم) نوشته اما روچیلد است که توسط علیرضا طیب ترجمه شده و توسط انتشارات دفتر نشر معارف منتشر شده است. از آنجاییکه مقوله امنیت اجتماعی موضوعی جدید در سطح جهان است و به دلیل فقدان دانش بومی شده در این حوزه در ایران و همچنین به دلیل کمبود منابع در باب امنیت اجتماعی در کشور، ضرورت استفاده از منابع و مطالب خارجی و استفاده از تجارب موجود در جهان، از اهمیت دوچندان برخوردار می باشد.
بنابراین گروه پژوهشی جامعه و امنیت برای تحقق اهداف زیر از طریق شناسایی متون خارجی معتبر و ترجمه آن، اقدام نموده است:
* شناسایی و تبیین مبانی و مفهوم شناسی امنیت اجتماعی.
* گردآوری و مرور منابع نظری و تجربی و استخراج آخرین وضعیت مطالعاتی امنیت اجتماعی در جهان.
* مطالعه تطبیقی امنیت اجتماعی و بهره گیری از تجارب کشورهای دیگر برای کمک به فهم بیشتر از موضوع و تولید دانش بومی.
* ایجاد بانک اطلاعاتی، پایگاه اطلاع رسانی و کتابخانه تخصصی منابع مرتبط با امنیت اجتماعی.
* تأمین متون آموزشی دانشگاه ها.
از میان محظورها در سیاست جهانی، محظور امنیتی مهم ترین نمونه به شمار می آید. این نوع محظور درست در بطن نظریه و عمل روابط بین الملل قرار دارد.
محظور امنیتی بسان خود امنیت می تواند «مفهومی ذاتاً مناقشه برانگیز» تلقی شود که در مطالعات روابط بین الملل صورت بندی های متفاوتی دارد. خواننده مورد علاقه این کتاب جدا از خود محظور امنیتی با یک محظور امنیتی ساختاری ، محظور امنیتی برداشتی ، محظور امنیتی دولت محور، محظور امنیتی نظام محور و یک پارادوکس امنیتی روبه رو خواهد شد.
از این گذشته، ما با یک «نزاع قدرت»، یک «نزاع امنیتی»، یک «الگوی حلزونی»، و یک «قالب بازدارندگی» نیز روبه رو هستیم. به رغم صف آرایی گیج کننده واژگان و قالب ها، بسیاری از دانشمندان سرشت «اصلی» این مفهوم را پذیرفته اند. باری پوزن به خوبی و به طور مجمل این مفهوم را تشریح می کند: «محظور امنیتی یعنی آنچه فرد برای تقویت امنیت خود انجام می دهد گاه واکنش هایی را به دنبال دارد که در نهایت می تواند باعث کمتر شدن امنیت وی شود. »