کتاب خاطرات 15 خرداد شیراز، مجموعه ای از خاطرات مهمترین چهره های انقلابی استان فارس درباره قیام 15 خرداد می باشد. اگرچه از آغاز «تاریخ شفاهی» به مثابه روشی مورد قبول در تاریخ نگاری کشور بیش از شش دهه نمیگذرد اما آثار این حوزه (به گواه آمار و مستندات موجود) در مقایسه با کتاب های بخش «تاریخ اسنادی» طی چند ساله اخیر از رشد و پیشرفت بیشتری برخوردار بوده است و امروز کمتر کسی در ضرورت، اصالت، اعتبار و کاربست های آن تردید به خود راه میدهد.
این مساله را باید از ثمرات شکلگیری انجمنهای تاریخ شفاهی و رشتههای تخصصی در این زمینه به شمار آورد که به طور قطع سهم دفتر ادبیات انقلاب اسلامی حوزه هنری در این میان، به عنوان نهادی فعال و پیشتاز، بیش از سایر مراکز است.
انتشار کتاب خاطرات 15 خرداد شیراز از سلسله کتابهای خاطرات 15 خرداد از جمله نخستین طرحهای تاریخ شفاهی روشمند و مستند در کشور است که کار پژوهش و آماده سازی اولیه آن طی دورهای 4 ساله از 1371 تا 1374 انجام شده است.
مؤلف در کتاب خاطرات 15 خرداد شیراز، با انجام گفتگوهایی صریح و بیواسطه با بیش از 50 تن از شخصیتهای سیاسی و فرهنگی شیراز از زبان چهره های نام آشنا و اثرگذاری چون سید عبدالحسین دستغیب، محی الدین حائری شیرازی، سیدمحمدمهدی دستغیب، معصومه حسن زاده و محمد نعمتی به بازخوانی وقایع قیام 15 خرداد سال 1342 در استان فارس میپردازد.
منزل ما پشت مسجد گنج بود. پدر بزرگم این مسجد را که به صورت خانه مخروبه ای بود از یک پیرزن خریده بود و زمانی که آن را خراب کرد تا مسجد بسازد هفت عدد خمره خالی پیدا شد؛ از این رو نام آن را مسجد گنج گذاشت و چند مغازه را هم در بازار وکیل وقف این مسجد کرد.
نظر دیگران //= $contentName ?>
قیمت خیلییییییی بالاست...