0.0از 0

رد سرخ جامانده بر فنجان

رایگان
خرید
    • معرفی کتاب
    • مشخصات کتاب

    معرفی کتاب رد سرخ جامانده بر فنجان 

    کتاب رد سرخ جامانده بر فنجان، اثر فاطمه سلیمانی‌ازندریان در انتشارات شهید کاظمی به چاپ رسیده است. این مجموعه شامل 10 داستان است که پنج داستان آن در جشنواره های داستان‌نویسی برگزیده شده است. بلندترین داستان مجموعه حدود 10 صفحه است. محوریت نیمی از این کتاب که طی سه سال و به صورت پراکنده نوشته شده دفاع مقدس و انقلاب است، اما مستقیم به جنگ اشاره‌ای ندارد. اغلب داستان‌های آن حول موضوع زنان است، داستان‌هایی که علاوه بر نشان دادن مظلومیت زنان، از خودگذشتگی آنها در زندگی را نیز به تصویر می‌کشد. «کفش های قرمز خال‌دار»، «بیگانه ای از ما»، «ماهی‌ها روی آب»، «این یک مشت استخوان» از جمله داستان‌های این کتاب است.

    گزیده کتاب رد سرخ جامانده بر فنجان

    یک رد سرخ روی فنجان جا مانده بود. جای رژ لب که خوب شسته نشده بود. ظاهراً شنیده‌هایمان خیلی هم بی‌راه نبود. این که یاشار با یک زن معاشرت می‌کند، و احتمالا با یک زن هم سن و سال مامان. فنجان را دوباره به آب چکان آویختم و یک لیوان برداشتم. تپش قلب گرفته بودم. اما سعی کردم خونسرد باشم تا متوجه حال خرابم نشود.

    لیوان را زیر یخ‌ساز گرفتم و از یخ پر کردم . کمی هم آب رویش ریختم. چند نفس عمیق کشیدم و از آشپزخانه بیرون رفتم. روی مبل مقابلش نشستم و آب یخ را مزه‌مزه کردم. هر دو دستش را باز کرده بود و روی پشتی مبل انداخته بود. لیوان را روی میز گذاشتم و به چشم‌هایش خیره شدم. سرش را با استفهام تکان داد: به چی نگاه می‌کنی؟ بی توجه به سؤالش، گل سرم را باز و بسته کردم. گفت: پاشُدی اومدی اینجا که فقط زل بزنی به من؟.. .