کتاب آیین قرارداد نویسی pdf

برای افرادی با پیش زمینه‌ غیر‌حقوقی

امتیاز
5 / 0.0
نصب فراکتاب
مطالعه در کتابخوان
85,900
نظر شما چیست؟
در کتاب آیین قرارداد نویسی برای افرادی با پیش زمینه غیر حقوقی نوشته سید هادی احمدی، از میان انواع قرارداد های متنوع، از قرارداد ساخت یک شهرک بزرگ گرفته تا امور خیریه ی کوچک را خواهیم آموخت که برای مبادله ی مهارت، کالا یا خدمات، میان اشخاص حقیقی یا حقوقی منعقد می شود.

تجربه ی نزدیک به دو دهه فعالیت سید هادی احمدی در مدیریت شرکت های مختلف، از شرکت های خدماتی گرفته تا صنعتی و از مؤسسات خدمات درمانی گرفته تا بازرگانی مویرگی، و اجبار همه ی این مشاغل در نوشتن انواع قرارداد ها، از استخدام پزشک فوق تخصص تا سفارش طراحی محصول به نمایندگی شرکت های خارجی، این انگیزه را در او به وجود آورد که مهارت قرارداد نویسی را که به نظر امری پیچیده و مستلزم داشتن اطلاعات حقوقی می رسد با کسانی که روزانه به این مهارت نیاز دارند به زبان ساده در میان بگذارد.

البته قرار نیست کتابی که پیش روی دارید در کوتاه مدت از شما یک تنظیم کننده ی ماهر در قرارداد نویسی بسازد، چرا که وقتی سخن از مهارت به میان می آید، به دنبال آن واژگان ممارست و تمرین نیز به ذهن می رسد. ولی چه هجده ساله باشید و چه هفتاد و هشت ساله، اگر با دیگران تعامل کاری و حرفه ای دارید، به یقین به این مهارت نیاز دارید.

بیشتر اوقات، طرفین یک مراوده ی کاری می کوشند امتیازات بیشتری به خود اختصاص دهند و البته این کار تا جایی که مراوده را از حالت برنده خارج نکند، حق آن هاست. بنابراین خواه ناخواه، طرفی که قرارداد را تنظیم می کند اقبال بیشتری در چربش قرارداد به سمت خود دارد. پس سعی در تقویت این مهارت را به عنوان یک پیشنهاد دوستانه بپذیرید. به همین دلیل نیز توصیه می کنیم هرگز قرارداد های «تیپ» را، تنها به دلیل این که تایپ شده و قسمت هایی از آن ها تکمیل شده اند، در این جا بدون بررسی دقیق و عاقبت اندیشانه امضا نکنید، زیرا کسی که قرارداد را تنظیم کرده و مقابل شما قرار داده است نیز بیشترین تلاش را برای چربش قرارداد به سمت خود نموده است.

برخی اوقات حتی از جانب پیشکسوتان چنان اصطلاحات غریبی می شنویم که کم اطلاعی آن ها را از این فن نشان می دهد. برای مثال گاه می گویند: «باید برای تنظیم قرارداد به دفتر اسناد رسمی مراجعه کنیم.» حال آن که دفترهای اسناد رسمی تنها می توانند امضا و هویت طرفین قرارداد را گواهی کنند. شماری از دفتر خانه ها نیز از این بی اطلاعی سوء استفاده و علاوه بر هزینه ی گواهی امضا، هزینه ای نیز بابت تنظیم توافق های طرفین دریافت می کنند و صورتی از توافقات طرفین را بدون در نظر گیری مغایرت های قرارداد با قوانین جاری و نیاز های کاربردی یادداشت می نمایند و از طرفین می خواهند آن را امضا و بعد آن امضا را گواهی کنند. البته لازم به یادآوری است که گواهی امضای قراردادی که خودتان تنظیمش کرده باشید، در دفاتر اسناد رسمی امتیازی به قرارداد شما خواهد داد که در این کتاب به آن اشاره خواهیم کرد.
کتابشناسی ملی :
3442354
شابک :
978-964-236-585-2‬‬‬
سال نشر :
1393
صفحات کتاب :
305
کنگره :
KMH858‏‫‭/‮الف‬27آ9 1393
دیویی :
346/5502

کتاب های مشابه آیین قرارداد نویسی