کتاب مدیریت حرفه ای ساختمان (اولین مرجع جامع مدیریت حرفه ای ساختمان در ایران) pdf

امتیاز
5 / 0.0
نصب فراکتاب
مطالعه در کتابخوان
299,000
نظر شما چیست؟

معرفی کتاب مدیریت حرفه‌ای ساختمان

کتاب مدیریت حرفه‌ای ساختمان تالیف پیمان احمدی و مائده شبانیان، موجب تعلیم مدیرانی کارا و حرفه‌ای برای ساختمان‌ها‌ می‌شود و به تمام افرادی که علاقه‌مند به یافتن شغلی مناسب برای ساختن آینده کاری خود هستند و همچنین تمایل به دستیابی به امنیت و پیشرفت شغلی دارند پیشنهاد می‌شود.


درباره کتاب مدیریت حرفه‌ای ساختمان:


در گذشته، آپارتمان‌ها به صورت سنتی اداره‌ می‌شدند. به این شکل که یکی از ساکنین ساختمان به عنوان مدیر انتخاب‌ می‌شد و صرفاً در امر تقسیم سهم حق آب، برق و گاز مشترک ساختمان‌ می‌کوشید. اما امروزه، مدیریت ساختمان مانند بسیاری از مهارت‌ها به یک تخصص تبدیل شده که حتی برای انجام آن نیاز به گذراندن دوره‌های آموزشی‌ است.

شاید به نظر برسد که مدیریت ساختمان، بر خلاف سایر پست‌های مدیریتی، از محبوبیت و مزایای خاصی برخوردار نیست. اما جالب است بدانید که این امر رابطه‌ی مستقیمی با وسعت و بزرگی ساختمان تحت مدیریت دارد. به این معنی که در مجتمع‌های بزرگ اداری، تجاری و مسکونی، مدیریت ساختمان‌ می‌تواند به عنوان یک شغل مطرح شود که دارای مزایای اقتصادی قابل توجهی برای فرد‌ است. مشروط بر اینکه شخصی که مدیریت ساختمان را بر عهده‌ می‌گیرد، از کفایت، مهارت و اطلاعات کافی در این زمینه برخوردار باشد.

وجود مدیران ناکارآمد در ساختمان‌ها، موجب تحمیل هزینه‌های هنگفت اضافی به ساکنین و ساختمان‌ می‌شود. این در حالی است که مدیران حرفه‌ای ساختمان، تنها هزینه‌هایی را ایجاد‌ می‌کنند که دارای ارزش افزوده برای ساختمان‌ها باشند. این کتاب، پلی است که مدیریت ساختمان را از دوران سنتی به دوران مدیریت مدرن گذر می‌دهد؛ از این‌رو، مدیران ساختمان‌ها را با دیدگاه‌های کاملاً کارشناسانه و نوین آشنا می‌سازد و از دیدگاه‌های سنتی و قدیمی که مبتنی بر تجربه بوده‌اند، دور می‌کند.

کتاب مدیریت حرفه‌ای ساختمان (Professional Building Management)، نه‌تنها دیدگاه ساکنین و مدیران ساختمان‌ها را درخصوص مدیریت ساختمان تغییر می‌دهد، بلکه به جرأت می‌توان گفت در حالتی کلی، نگاه عموم افراد جامعه را نسبت به ساختمان و مدیریت آن تحت تأثیر قرار داده و نگرش تازه‌ای در این زمینه ایجاد می‌نماید و آن‌ها نگاه بهتر و منتقدانه‌تری نسبت به مدیریت ساختمان خواهند داشت و می‌توانند با استفاده از همین نگاه در مجامع عمومی ساختمان، نظرات حرفه‌ای و کارآمدتری را ارائه دهند.



در بخشی از کتاب مدیریت حرفه‌ای ساختمان می‌خوانیم


پیش از اینکه بخواهیم به مدیریت ساختمان بپردازیم، باید از خود بپرسیم که اصلاً ساختمان به چه مکانی گفته‌ می‌شود. معمولاً ساختمان به بنائی گفته‌ می‌شود که به وسیله دیوار از دیگر بناهای همجوار خود جدا شده و یک بنای مستقل، مجزا و استوار را تشکیل‌ می‌دهد، که شامل یک یا چند اتاق و یا هر نوع فضای مسقف دیگر‌ می‌باشد؛ که به منظور سکونت، کسب، استفاده توأم و یا دیگر مقاصد ساخته شده باشد. در این تعریف، منظور از مستقل بودن، داشتن درب ورودی و خروجی مستقل به گذرگاه عمومی‌ می‌باشد و منظور از جدا بودن، داشتن دیوارهای خارجی مشترک یا مستقل است.

در واقع‌ می‌توان ساختمان را سازه‌ای دانست که محیط را به دو بخش بیرون و درون تقسیم می‌کند. ساختمان‌هایی که از نظر بلندی، از اندازه مشخصی بلندتر باشند، ساختمان‌های بلندمرتبه نامیده می‌شود. در ایران، ساختمان بلندمرتبه طبق مصوبه سال 1377 شورای عالی شهرسازی و معماری، به ساختمان‌های بالاتر از شش طبقه گفته می‌شود. ساختمان‌های بسیار بلند را اصطلاحاً، آسمان‌خراش یا برج‌ می‌نامند و به ساختمان‌های بزرگ و با ارزش قدیمی، عِمارَت گفته می‌شود.

سال نشر :
1399
صفحات کتاب :
428
کنگره :
‫‬‮‭TX955
دیویی :
‫‬‮‭658/2
کتابشناسی ملی :
7570296
شابک :
978-622-08-0162-7

کتاب های مشابه مدیریت حرفه ای ساختمان (اولین مرجع جامع مدیریت حرفه ای ساختمان در ایران)