0.0از 0

سریع شکست بخور، سریعتر بیاموز

Fail fast, learn faster: lessons in data-driven leadership in an age of disruption, big data, and AI

۱۱۳٬۰۰۰
خرید
  • الکترونیکی
  • معرفی کتاب
  • مشخصات کتاب

معرفی کتاب سریع شکست بخور، سریعتر بیاموز

امروزه، ما در دنیایی زندگی و کار می‌کنیم که به طور فزاینده‌ای تحت تأثیر وجود کلان داده‌ها قرار می‌گیرد. کلان‌داده به وجود منابع و مخازن گسترده داده‌ها با اشکال و انواع مختلف اشاره دارد که در دهه‌های اخیر به‌طور فزاینده‌ای در دسترس قرار گرفته‌اند. برای فعال کردن بینش و دانش، این منابع داده باید شناسایی، ضبط و تجزیه و تحلیل شوند. در تجارت، داده‌ها مایه حیاتی هستند که رقابت، نوآوری و حتی تحول را پیش می‌برند.

کتاب سریع شکست بخور، سریعتر بیاموز نوشته رندی بین با ترجمه سیده‌الهام حسینی‌نسب‌گلرودباری داود قربانی؛ ﺧﻮاﻧﻨﺪه را از ﻫﯿﺎﻫﻮی کلان داده و هوش مصنوعی ﺑﻪ درس اﺻﻠﯽ ﮐﺴﺐ و ﮐﺎر ﻣﯽ‌ﺑﺮد: داده محور بودن! که در قلب آن هنر استقرار تصمیمات تجاری بر روی چرخه مداوم آزمایش و ارزیابی است. ﺑﻪ ﺧﻮاﻧﻨﺪﮔﺎن ﮐﻤﮏ ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ ﺗﺎ اﯾﻦ اﯾﺪه ﺳﺎده را درک ﮐﻨﻨﺪ و ﺑﻪ آن‌ها ﮐﻤﮏ می‌ﮐﻨﺪ ﺗﺎ اﻗﺪاﻣﺎت ﻻزم ﺑﺮای اﯾﺠﺎد ﯾﮏ ﺳﺎزﻣﺎن ﻣﺒﺘﻨﯽ ﺑﺮ داده را اﻧﺠﺎم دﻫﻨﺪ. دروس اﯾﻦ ﮐﺘﺎب ﺑﻪ زﺑﺎﻧﯽ واﺿﺢ و ﺑﺪون اﺻﻄﻼﺣﺎت ﻓﻨﯽ اراﺋﻪ ﺷﺪه اﺳﺖ. اﮔﺮ ﻓﺮدی در ﯾﮏ ﺷﻐﻞ ﺗﺠﺎری ﻫﺴﺘﯿﺪ ﮐﻪ در ﻣﻮرد ﻣﻮﺿﻮﻋﺎﺗﯽ ﻣﺎﻧﻨﺪ کلان داده، ﻫﻮش ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ و دﯾﺠﯿﺘﺎﻟﯽ ﺷﺪن ﺷﻨﯿﺪه‌اﯾﺪ و ﻣﯽﺧﻮاﻫﯿﺪ ﺑﺪون ﮔﻢ ﺷﺪن در ﺟﺰﺋﯿﺎت ﻓﻨﯽ ﺑﺪاﻧﯿﺪ ﮐﻪ اﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﻫﯿﺎﻫﻮ ﺑﺮای ﭼﯿﺴﺖ، ﺑﻪ ﺟﺎی درﺳﺘﯽ آﻣﺪه‌اﯾﺪ.

گزیده کتاب سریع شکست بخور، سریعتر بیاموز

بهادادن به موضوع کلان‌داده
در یک صبح زیبای ماه مه ۲۰۱۲ در محوطه دانشگاه استنفورد در پالو آلتو، کالیفرنیا، به دعوت اکسل پرتنرز در افتتاحیه کنفرانس کلان‌داده شرکت کردم. این رویداد نقطه عطفی در تاریخ کلان‌داده بود. اکسل پرتنرز پس از سرمایه‌گذاری موفق خود در فیس‌بوک، به عنوان جذاب‌ترین شرکت سرمایه‌گذاری در سیلیکون ولی ظاهر شد. در این رویداد به نام «چه کسی» از نخبگان فناوری در سیلیکون ولی نام برده شد. نمایش باشکوه سخنرانان برجسته، از جمله اندی بچتولشیم، یکی از بنیان‌گذاران سان مایکروسیستمز و Doug Cutting، مبتکر هدوپ و معمار ارشد در کلودرا (آخرین سرمایه‌گذاری اکسل پرتنرز)، پشت سر هم قرار گرفتند و هر کدام پتانسیل «انقلابی» کلان‌داده را ستودند. سخنرانان ادعاهای بزرگی را وعده دادند و به عنوان پتانسیل کلان‌داده مطرح کردند.

یکی از سخنرانان گفت: «کلان‌داده جنبش نوین نوآوری در فناوری بود»، دیگری گفت: «کلان‌داده نحوه استفاده جهان از اطلاعات را تغییر می‌دهد» و سومی اظهار داشت: «کلان‌داده بینش‌هایی را امکان‌پذیر می‌کند که جامعه را تغییر می‌دهد».