کتاب اندیشه های پنهان به ادعای خود نویسنده برگرفته از افکار مرحوم صفایی حائری است؛ اما در عین این که همیشه آب سرچشمه زلالی و خنکای بیش تری دارد این کتاب دو وجه تمایز دارد.
این کتاب به ادعای خود نویسنده برگرفته از افکار مرحوم صفایی حائری است؛ اما در عین این که همیشه آب سرچشمه زلالی و خنکای بیش تری دارد این کتاب دو وجه تمایز دارد. یکی این که قلم این نویسنده فراخ تر و بازتر به طرح برخی مسائل می پردازد و فهم مسائل را ساده تر کرده است و دوم این که این کتاب سیر متفاوت و تدوین متفاوتی دارد و برای ورود به آثار و اندیشه های بلند مرحوم صفایی، گام مناسبی می تواند باشد.
نویسنده در مقدمه یادداشتی دارد با عنوان «زندگی بی حاصل» که در آن اشاره دارد به لزوم داشتن یک هدف مشخص و یک نقشه مشخص در زندگی و این که نبود این دو، چقدر سرگردانی و تکرار را برای مان فراهم می کند. سپس در آغاز فصل اول به معرفی انواع دین می پردازد و پس از آن به طرح کلی دین اصیل وارد می شود و ویژگی های آن را برمی شمرد. در فصل دوم هم به طرح این سوال ها که «چرا سوال کنیم؟» و «چگونه سوال کنیم؟» می پردازد و پس از آن روش شناخت...
... شش میلیارد جمعیت کره ی زمین همه در حال دویدن هستند!
اگر از هرکدام سئوال کنیم: کجا می دوید؟
پاسخ خواهند داد: نمی دانیم!
یا می گویند: همه دارند می دوند، ما هم می خواهیم عقب نمانیم!
مثال ما مثال هایی است که در زمینی مشغول به کارند. و با شتاب آجرها را بالا می اندازند و بارها را به دوش می کشند و چیزی می سازند. سلام می کنی و می پرسی:
چه می کنید؟ جواب می شنوی نمی دانیم!
نقشه دارید؟
نه!
چه قدر مصالح می خواهید؟
نمی دانیم!
آیا باید این جا را دیوار کشید؟
در فراکتاب علاوه بر خرید کتاب اندیشه های پنهان نسخه چاپی، نسخه الکترونیک کتاب را در نرم افزار دانلود کنید.
نظر دیگران //= $contentName ?>
بی زحمت نسخه چابی رو موجود کنید...