0.0از 0

هنر و تکنولوژی

مقدمه ای بر ان. اف. تی در دنیای هنر

هنر
دسته بندی
۷۶٬۵۰۰
خرید
  • الکترونیکی
  • معرفی کتاب
  • مشخصات کتاب

معرفی کتاب هنر و تکنولوژی

کتاب هنر و تکنولوژی، آیسان خان‌آقا؛ به بررسی یکی از نوآوری‌های بزرگ دنیای هنر در سال‌های اخیر، یعنی توکن‌های غیرقابل تعویض (NFT) و تأثیرات آن بر تحول هنر دیجیتال و سنتی می‌پردازد. هدف اصلی این اثر، روشن کردن مفهوم ان‌اف‌تی‌ها و نشان دادن نحوه ارتباط آن‌ها با دنیای هنر است. همچنین، این کتاب به عنوان یک راهنمای عملی برای هنرمندان و مجموعه‌دارانی که قصد ورود به این فضای نوآورانه را دارند، تدوین شده است.
در بخش‌های مختلف، چالش‌ها و فرصت‌های ناشی از فناوری بلاکچین و ان‌اف‌تی‌ها مورد بررسی قرار گرفته است. از مسائل فنی و پیچیدگی‌های مرتبط با بلاکچین تا نگرانی‌های اخلاقی و زیست‌محیطی، همه به دقت تحلیل شده‌اند. این کتاب با مرور موارد موفق و ناموفق در بازارهای ان‌اف‌تی تلاش می‌کند تصویری جامع از فرصت‌های بی‌پایان این فناوری به خوانندگان ارائه دهد. فناوری ان‌اف‌تی امکان ایجاد و مالکیت آثار هنری دیجیتال را به شیوه‌ای کاملا جدید فراهم کرده و به هنرمندان این فرصت را می‌دهد تا آثار خود را به شکل منحصربه‌فرد و غیرقابل کپی‌برداری در دنیای دیجیتال عرضه کنند.
علاوه بر ارائه اطلاعات فنی و نظری، این کتاب هنرمندان را تشویق می‌کند تا از این ابزار نوین برای خلق آثار بی‌نظیر استفاده کنند و خلاقیت خود را به سطحی بالاتر ببرند. ان‌اف‌تی‌ها راهی نوین برای حفظ حقوق هنری، افزایش ارزش آثار و ایجاد بازارهای جدید در دنیای دیجیتال فراهم می‌کنند. هدف کتاب این است که هنرمندان و علاقه‌مندان را یاری دهد تا با استفاده از این فناوری، دنیای هنر را به شکلی نوآورانه دگرگون کرده و بهبود بخشند.
در این کتاب، نمونه‌های واقعی از آثار هنری مبتنی بر ان‌اف‌تی و نحوه فروش، تعامل با مخاطبان، و ایجاد مجموعه‌های دیجیتال نیز بررسی شده‌اند. تحلیل بازارهای بزرگ ان‌اف‌تی همچون OpenSea و Rarible، و همچنین بازارهای کوچک‌تر و مستقل، بخش دیگری از کتاب است که به هنرمندان کمک می‌کند تا فرصت‌های منحصربه‌فرد هر بازار را بشناسند. همچنین، تجربیات هنرمندان موفق در این حوزه و نمونه‌هایی از آثار برجسته هنرمندان بین‌المللی و ایرانی که از این فناوری بهره برده‌اند، مورد بررسی قرار گرفته‌اند.
در نهایت، این کتاب هنرمندان و علاقه‌مندان به هنر را با دیدگاهی آموزشی و عملی وارد دنیای جدیدی از فناوری و هنر می‌کند. به کمک این فناوری، هنرمندان می‌توانند اصالت آثار خود را در دنیای دیجیتال حفظ کرده و آن‌ها را به شیوه‌ای جدید به نمایش بگذارند و با مخاطبان جهانی در ارتباط باشند.
«هنر و تکنولوژی: مقدمه‌ای بر ان‌اف‌تی در دنیای هنر» به تحلیل فناوری بلاکچین و کاربرد ان‌اف‌تی‌ها می‌پردازد و همچنین تأثیرات اجتماعی و اقتصادی آن‌ها بر هنرمندان و بازار هنر را نیز بررسی می‌کند. این فناوری با توجه به شفافیت و امنیتی که در مالکیت آثار هنری فراهم می‌کند، از جعل و سرقت آثار هنری نیز جلوگیری می‌کند. هنرمندان می‌توانند با اطمینان بیشتری آثار خود را به نمایش بگذارند و از حقوق خود بهره‌مند شوند.
این کتاب منبعی ارزشمند برای کسانی است که به دنبال درک عمیق‌تر از تحول دیجیتال در دنیای هنر هستند و می‌خواهند در این حوزه نوین فعالیت کنند. اطلاعات و راهنمایی‌های موجود در کتاب، به مخاطبان کمک می‌کند تا با آگاهی بیشتری در مسیر استفاده از ان‌اف‌تی‌ها قدم بردارند و در این فضای خلاق و نوین مشارکت کنند. این کتاب برای هنرمندان و کسانی که در خرید و فروش آثار

گزیده کتاب هنر و تکنولوژی

هنر مدرن
مدرنیته در قلمرو ادبیات و هنر، مدرنیسم نام می‌گیرد. نوگرایی، که از آن به نام‌های تجدد یا مدرنیسم نیز یاد می‌شود، به معنی گرایش فکری و رفتاری به پدیده‌های فرهنگی نو و پیشرفته و کنار گذاردن برخی از سنت‌های قدیمی است. نوگرایی فرآیند گسترش خردگرایی در جامعه و تحقق آن در بستر مدرنیته است. نوگرایی یا مدرنیسم، گستره‌ای از جنبش‌های فرهنگی است که ریشه در
تغییرات جامعه غربی در اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم دارد. این واژه مجموعه‌ای از جنبش‌های هنری، معماری، موسیقی، ادبیات و هنرهای کاربردی را که در این دوره زمانی رخ داده‌اند، در برمی‌گیرد. هنر مدرن بر اساس خلاقیت هنرمند پایه‌ریزی شده است.

ازاین‌رو در دوران مدرنیسم، هنر به عنوان مخلوق منحصربه فرد هنرمند در نظر گرفته می‌شد. در مورد تاریخ ظهور هنر مدرن میان مورخان و پژوهشگران هنر اختلاف‌نظرهایی وجود دارد. برخی آغاز هنر مدرن را از سال 1905 م. و از زمان حدودی شروع قرن بیستم می‌دادند. نقطه آغازین هنر مدرن را مصادف با گشایش نمایشگاه فووها در سالن پاریس قلمداد می‌کنند. برخی از پژوهشگران هنر همچون کریستوفر ویتکومب آمر کیایی، آغاز هنر مدرن را در دهه 1860 م. و با نمایش سه تابلوی ناهار در سبز هزار 6 اثر ادوارد مانه در سالن مردودهای پاریس می‌دانند و بر این اساس کاربرد اصطلاح هنر مدرن را به قرن بیستم منحصر نمی‌دانند.