هر کتاب خاطره راوی خاص خودش را دارد و هر راوی هم از یک حیث دارای اعتبار است. راوی کتاب «اسیر کوچک» هم از یک جهت جالب بوده و یک روایت تازه از دوران جنگ تحمیلی را از زبان کوچک ترین اسیر ایرانی شرح می دهد که همین قضیه، امتیاز اصلی راوی کتاب است؛ او با همه فرق دارد. دست به سلاح نبرده و حتی شاید به دشمن بعثی سنگ هم پرتاب نکرده باشد، اما به هر حال در یک جمع خانوادگی در بند دشمن است و این برای یک کودک، خیلی هولناک است.
راوی کتاب کودکی است که همراه خانواده اش اسیر می شود و جنگ و اسارت را از دریچه نگاه و تفکرات یک کودک تجربه می کند. این نگاه در روایت امروز او از جنگ هم وجود دارد و هراس ها و ترس های یک کودک از این شرایط را بیان می کند. او نگاه کودکانه آن روزهایش را به نگاه امروزش به جنگ پیوند زده و آن ها را در کتاب «اسیر کوچک» بیان کرده است.
این اسیر کوچک از جابه جایی هایشان در اردوگاه های مختلف، از دیگر خانواده های اسیر و همچنین شرایط اسارت خانواده ها در اردوگاه های دشمن صحبت کرده و اطلاعات خوبی را در این زمینه ها در اختیار مخاطبان قرار می دهد.
رضازاده و یا همان «اسیر کوچک» درباره اتفاقاتی چون دیدار با نمایندگان صلیب سرخ و اتفاقاتی که در پی آن می افتد و دیدار با شهید تندگویان توضیحاتی ارائه می کند. از دیگر اتفاقات جالبی که در این کتاب روایت شده موضوع دیدار معاون نخست وزیر عراق، طه یاسین رمضان از اردوگاه و گفت و گو با غلامرضا رضازاده قهرمان کوچک این کتاب است که سربلندی، عزت و افتخارآفرینی رزمندگان ایرانی، حتی در زمان اسارت را به مخاطب یادآوری می کند.
شابک دیجیتال :
978-600-03-1887-1
کنگره :
DSR۱۶۲۹/ ن۹الف۶۵ ۱۳۸۳
دیویی :
۹۵۵/۰۸۴۳۰۹۲
نظر دیگران //= $contentName ?>
عالی است...