ژانر پلیسی- جنایی همواره از محبوبترین ژانرها در میان کتابخوانان بوده است. هر ساله در سرتاسر جهان آثار بیشماری در این ژانر منتشر میشوند و برخی از آنها به موفقیتهای بینظیری دست مییابند.در فهرستهای هفتگی و ماهیانه فروش کتابها، همواره آثاری از این گونه ادبی مشاهده میشود و نویسندگان این آثار، افرادی شناخته شده و محبوب به شمار میروند. ازاینرو جای تعجب است که این گونه ادبی هنوز جایگاه خود را در کشور ما نیافته است.
در سالهای اخیر خوانندگان بیشتر از قبل به این گونه داستانها توجه نشان دادهاند و مجموعههای بسیاری به همت ناشران گوناگون به چاپ رسیده است.مترجمان کوشیدهاند برخی از مطرحترین نویسندگان عرصه پلیسی- جنایی را به خوانندگان فارسی زبان معرفی کنند، اما هنوز کار بسیاری باقی است.
کتاب جسدی در پارکینگ شامل 10 داستان پلیسی-جنایی است که به صورت آنلاین در اینترنت وجود دارند. داستانهایی که از پی میآید، گاه کار یک نویسنده آماتور است و گاه اثر یک نویسنده حرفهای که کارش را با همین مجلات اینترنتی آغاز کرده است. یافتن سرگذشت و آثار حرفهایها آسان است، اما در مورد غیرحرفهایها این کار دشوار مینماید و از همین روست که گاه معرفی نویسنده در چند خط خلاصه میشود. کتاب جسدی در پارکینگ با تلاش سحر قدیمی گردآوری و ترجمه و در انتشارات امیرکبیر به چاپ رسیده است.
قبل از آنکه هالوهای میکی تصمیم بگیرند کاری کنند از آنجا بیرون آمدم. از خیابان رد شدم به درون یک مرکز خرید خزیدم و به میونیسیپل بیلدینگ برگشتم. میتوانستم اتومبیل آدمهای دریک را ببینم، بنابراین به پارکینگ رفتم و سوار اتومبیلم شدم. آن را روشن کردم و درست در همان لحظه رادیو هم با صدای بسیار بلندی روشن شد یک لحظه قلبم از کار ایستاد تا فهمیدم صدای چیست و آن را خاموش کردم.
در حالی که قلبم به شدت میتپید، لحظهای آنجا نشستم. متوجه شدم کسی وارد اتومبیلم شده و میخواسته من این را بدانم. زیاد طول نکشید که بفهمم چه کسی بوده، به دور و برم نگاه کردم تا ببینم آنها چیزی پیدا کردهاند، اما چیزی ندیدم البته به جز کارت ویزیتم، پس آنها میدانستند من چه کسی هستم و کجا میتوانند پیدایم کنند و میخواستند بدانم که آنها همه چیز را میدانند.