کتاب رستم ایران شهر نوشته فریده الیاسی فرد و توسط محقق فاطمه نیکبخت جمع آوری شده است. این کتاب را انتشارات راه یار منتشر کرده است.
به همۀ کسانی که می شناختم، اعلام کرده بودم، هرجا مراسمی برای حاج قاسم باشد، چه روستا و چه حاشیۀ شهر، حتماً می آیم. برای خانه های قرآن و جلسات خانگی دعوت می شدم. مخاطبم در جلسات، خانم ها بودند. دربارۀ نقش زنان به خصوص مادران در ساختن جامعه صحبت می کردم. به مادران می گفتم، با انجام دادنِ نقش تربیتی که در خانه دارند می توانند آیندۀ جامعه اسلامی را بسازند. میتوانند افرادی مثل حاج قاسم و دیگر شهدا تربیت کنند. از شیوۀ زندگی حاج قاسم مثال می زدم.
در بیشتر جلسات، دخترهای دوقلویم، ریحانه زهرا و حوریه زهرا هم همراهم بودند. هشت ساله بودند. چند روز بعد، از سرکار که برگشتم خانه، دیدم اتاقشان را تزئین کرده اند. پوسترهای حاج قاسم را دوربُری کرده بودند و روی دیوار چسبانده بودند. شعارهای «من سلیمانی ام» و «ما ملت امام حسینیم» را هم نوشته بودند و با مداد، اطرافش را پُررنگ کرده و کنار پوسترها زده بودند. با اینکه اتاقشان دیگر ظاهر دخترانه نداشت، اما تشویقشان کردم. احساسشان را دربارۀ آنچه در مجالس، شنیده و دیده بودند، به تصویر کشیده بودند. تصویری که دیدنش هم برای من و هم برای پدرشان که جانباز سال های دفاع مقدس است، شیرین و دل گرم کننده است.