کتاب غنا در آیینه فرهنگ نوشته رایزنی فرهنگی ایران در غنا است. این کتاب راهنمایی جامع برای شناخت کشور غنا است و کمک میکند تا درک بهتری از این کشور داشته باید. ارتباطات فرهنگی، یکی از ماندگارترین و مؤثرترین مناسبات انسانی است که بر پایه گفتگو و تبادل اطلاعات شکل می گیرد. این گونه ارتباطات پایه و مبنایی برای تعامل انسان ها با یکدیگر بوده و بر سایر حوزه های روابط جوامع، همانند مناسبات اقتصادی و سیاسی نیز تأثیرگذار است.
امروزه علی رغم رشد و توسعه دانش بشری به ویژه در حوزه ارتباطات و شکل گیری دهکده جهانی، بشر بیش از هر زمان دیگر، نسبت به هم نوع خود بیگانه است. در این میان ریشه بسیاری از منازعات و چالش ها، به عدم درک صحیح از یکدیگر و کاستی ها و نواقص موجود در فهم و درک مشترک فرهنگی بین جوامع باز می گردد.
اسلام بزرگترین اقلیت دینی پس از مسیحیت و از جمله ادیان رایج در سراسر کشور غنا است. حضور این دین در غنا به قرن 10 بازمی گردد. بر اساس سرشماری نفوس و مسکن خدمات آماری غنا، جمعیت مسلمانان حدود 17.6 درصد تخمین زده شده است.
اکثر مسلمانان غنا پیرو اهل سنت هستند و تقریباً 20 درصد آن ها متعلق به فرقه احمدیه و حدود 8 درصد نیز وابسته به مذهب تشیع هستند. تا دهه 1960 و آغاز فعالیت های اصلاح طلبانه "آفا آژورا " که موجب تغییرات چشمگیر به سمت آموزه های فقهی حنبلی مشاهده شد، فقه مالکی رایج ترین مکتب فقهی در غنا بود.