کتاب مرگ های ناامیدی، اثر آن کیس و آنگس دیتون با ترجمه پرناز طالبی پیرامون موضوع خودکشی به رشته تحریر درآمده و توسط انتشارات سروش منتشر شده است. کتاب مرگ های ناامیدی به این مسئله پرداخته که در عصر فعلی و در جامعه آمریکایی چطور وضع زندگی را سختتر ساخته و آنان را به خودکشی سوق میدهد.
ایده این کتاب در تابستان ۲۰۱۴ در کابینی در مونتانا، زاده و تلاش دارد رابطه میان خوشحالی و خودکشی را بررسی کند تا از درستی این ایده اطمینان حاصل شود که آیا خودکشی در شهرها، بخش ها یا کشورهایی رایج تر است که مردم آن ها خوشحال و راضی نیستند و زندگی واقعاً بدی دارند؟
اما این فقط آغاز ماجرا است و تصمیم بر این شد که موضوع خودکشی را در بستر کار گنجانده شود.
کتاب مرگ های ناامیدی به این مسئله پرداخته که در عصر فعلی و در «جامعه آمریکایی، شرایط اقتصادی و رشد سرمایه داری» چطور وضع زندگی «طبقه کارگر میانسال سفید پوست» را سخت تر ساخته و آنان را به سوی «خودکشی و غرق شدن در مخدرها» سوق می دهد.
نسخه الکترونیک کتاب مرگ های ناامیدی را می توانید از طریق نرم افزار فراکتاب دانلود کنید و سپس در کتابخوان فراکتاب آن را مورد مطالعه قرار دهید.
کتاب مرگ های ناامیدی در تلاش است، نمایشی واقعی از جوامعی که از قدرت سرمایه برخوردار هستند عیان سازد به ویژه «جامعه سرمایه داری ایالات متحده آمریکا» که همواره با تبلیغ های خود به «عنوان ساختاری با فرصت های برابر» را نمایش می دهد. نام «مرگ های ناامیدی» به «مرگ های ناشی از خودکشی»، استفاده ی زیاد «مواد مخدر» و «الکل» تغییر یافته که در سال های نه چندان دور در بین «طبقه کارگر آمریکا» نمو و همه گیر شده است.
آن کیس و آنگس دیتون در کتاب مرگ های ناامیدی به مسئله هایی نظیر؛ «نابرابری، شهرنشینی، شکاف آموزش و تحصیلات و نظام بهداشت گران قیمت اما ناکافی» پرداخته و هر کدام از این مسئله ها را عامل اصلی و تاثیر گذار در بیشتر شدن «مرگ و میر» در طبقه ی ضعیف و کارگری اعلام می دارند.
کتاب حاضر در چهار فصل به نگارش درآمده و به بررسی و تحلیل عناوین و موضوعاتی همچون؛ « گذشته به مثابه سرآغاز، آرامش قبل از طوفان، همه چیز از هم می باشد، مرگ های ناامیدی، آناتومی میدان مبارزه، زندگی و مرگ افراد با تحصیلات بالاتر و افراد با تحصیلات پایین تر، مرگ میان سفید پوستان و سیاه پوستان، بهداشت زندگی، رنج و رمز درد، خودکشی - مواد مخدر و الکل، اپیوئیدها، اقتصاد چه باید بکند؟، ردپای اشتباه: فقر - درآمد و رکود بزرگ، از هم پاشیدگی در کار، شکاف های در حال گسترش در خانه، چرا سرمایه داری متعدد شکست می خورد؟، چگونه مراقبت های بهداشتی آمریکا زندگی ها را تضعیف می کند، سرمایه داری -مهاجران- روبات ها و چین، شرکت ها - مصرف کنندگان و کارگران، چه کاری باید انجام داد؟» می پردازد.
پیشگفتار
مقدمه: مرگ در بعداز ظهر
فصل اول: گذشته به مثابه سرآغاز
1. آرامش قبل از طوفان
2. همه چیز از هم میپاشد
3. مرگ های ناامیدی
فصل دوم: آناتومی میدان مبارزه
4. زندگی و مرگ افراد با تحصیلات بالاتر و افراد با تحصیلات پایینتر
5. مرگ میان سفیدپوستان و سیاهپوستان
6. بهداشت زندگی
7. رنج و رمز درد
8. خودکشی، مواد مخدر و الکل
9. اپیوئیدها
فصل سوم: اقتصاد چه باید بکند؟
10. ردپای اشتباه: فقر، درآمد و رکود بزرگ
11. از هم پاشیدگی در کار
12. شکاف های در حال گسترش در خانه
فصل چهارم: چرا سرمایه داری متعدد شکست می خورد؟
13. چگونه مراقبت های بهداشتی آمریکا زندگی ها را تضعیف می کند
14. سرمایه داری، مهاجران، روبات ها و چین
15. شرکت ها، مصرف کنندگان و کارگران
16. چه کاری باید انجام داد؟
منابع
قرن بیستم شاهد پیشرفتی بی سابقه در حوزه سلامت بود. در سال ۲۰۰۰ آن چه که انتظار می رفت و عادی تلقی می شد سلامت و بهداشت رو به بهبود انسان بود. کودکان عمر طولانی تری از والدینشان و والدینشان طول عمر بیشتری از پدران و مادران خود داشتند. هر دهه ای که می گذشت خطر مرگ کمتر می شد. سلامت بیشتر با استانداردهای بالاتر زندگی، پیشرفت های صنعت داروسازی و درمان و تغییرات رفتاری بر اساس آگاهی از رفتارهای تهدید آمیز برای سلامتی از قبیل سیگار کشیدن، پشتیبانی می شد. دیگر کشورهای ثروتمند نیز پیشرفت های مشابهی در حوزه سلامت به دلایل مشابه داشتند. در کشورهای فقیر، به ویژه در نیمه دوم قرن، پیشرفت ها حتی چشمگیرتر بود. در سال ۲۰۰۰ چنین به نظر می رسید که تمام این پیشرفت ها برای مدتی نامعلوم تداوم خواهد داشت.
پیشرفت اقتصادی نیز چشمگیر بود. تقریباً همه مردم جهان در سال ۲۰۰۰ ثروتمندتر از پدربزرگ ها و مادربزرگ های خود یا اجداد دو نسل پیشتر خود بودند که در دورانی زندگی می کردند که ملکه ویکتوریا چشم از جهان فروبست و لوئی آرمسترانگ متولد شد (سال ۱۹۰۱). صد سال زندگی آن ها که با پیشرفت های بسیار همراه بود در واقع دنباله قرن مترقی پیشین از (۱۸۰۰ تا ۱۹۰۰) بود. در کشورهای ثروتمند غرب اروپا و آمریکای شمالی نرخ رشد درآمد در دورانی که در فرانسه به «سی باشکوه» معروف است و در واقع به سی سال پس از جنگ جهانی دوم گفته می شود، به بالاترین میزان خود رسید. در طول این سال ها در ایالات متحده نه تنها رشد سرانه ملی بیشتر از هر زمان دیگری بود بلکه تمام اقشار جامعه، چه فقیر، چه ثروتمند و چه طبقه متوسط در آن سهیم بودند.
تحصیل هم ماجرایی مشابه داشت. در سال ۱۹۰۰ تنها یک چهارم مردم آمریکا تحصیلات دبیرستان را به پایان می رساندند. در نیمه قرن این تعداد به بیش از سه چهارم رسید. میزان دانش آموختگان با مدرک کالج از یک نفر در هر بیست نفر به یک نفر در هر پنج نفر رسید. در حالی که عموما افرادی که تحصیلات بهتری داشتند درآمد بیشتری از افراد با تحصیلات کمتر کسب می کردند، بازار کار پساجنگ در میانه قرن مشاغل خوبی حتی برای دارندگان مدرک دیپلم داشت. مشاغل کارخانه ای، حرفه های مرتبط با کارخانه های فولاد یا صنایع خودرو زندگی خوبی برای کارگران فراهم می کردند به ویژه که آن ها عموما در حال پیشرفت و ترقی بودند. مردان حرفه پدران خود را در مشاغل عضو اتحادیه دنبال می کردند که اغلب تعهدی درازمدت، برای تمام عمر، هم برای کارگر و هم برای کارفرما در پی داشت. دستمزدها به حدی بود که یک مرد کارگر بتواند ازدواج کند، خانواده تشکیل دهد.. .
نسخه چاپی کتاب مرگ های ناامیدی را می توانید از طریق سایت و یا نرم افزار فراکتاب خریداری کنید.
مشخصات کتاب مرگ های ناامیدی در جدول زیر آورده شده است:
مشخصات | |
ناشر: | سروش |
نویسنده: | آن کیس دیتون، انگس دیتون |
مترجم: | پرناز طالبی |
تعداد صفحه: | 437 |
موضوع: | مطالعات فرهنگی، روان شناسی، علمی عمومی |
قالب: | چاپی و الکترونیک |