کتاب خانواده ناجی من نوشته خانم ساجده صباغ پور آذریان می باشد و انتشارات نظری آن را منتشر کرده است.این اثر، به بررسی یکی از چالشهای جدی و روزمره خانوادهها، یعنی اعتیاد، میپردازد. این اثر با هدف افزایش آگاهی و آموزش خانوادهها به نگارش درآمده است تا بتوانند با این معضل پیچیده و آسیب زا به بهترین شکل ممکن مقابله کنند.
کتاب بر این اصل تاکید دارد که عزم و اراده مهمترین عوامل موفقیت در حل مشکلات هستند و صرف آرزو کردن کافی نیست. در این اثر، خوانندگان با اهمیت خانواده به عنوان یکی از ارکان جامعه آشنا میشوند و میفهمند که هر رفتار یکی از اعضای خانواده میتواند تأثیرات عمیقی بر دیگران و جامعه داشته باشد.
هر عضو خانواده مسئولیتها و وظایف خاص خود را دارد و در صورت بروز مشکلات، به ویژه در شرایطی چون اعتیاد، بار این مسئولیتها به دوش دیگر اعضا خواهد افتاد. این کتاب به خانوادهها کمک میکند تا مدیریت بهتری بر این فشارها داشته باشند و با آگاهی از نقشهای خود، به یکدیگر یاری رسانند.
یکی از اهداف اصلی این کتاب، ارائه آموزشهای لازم به خانوادهها در خصوص رفتار با فرد معتاد و نحوه برخورد با این بیماری است. این کتاب به والدین و سایر اعضای خانوادهها راهکارهایی عملی و مؤثر ارائه میدهد تا بتوانند در این شرایط سخت، از یکدیگر حمایت کنند و به رهایی و بهبودی فرد معتاد کمک نمایند.
"خانواده ناجی من" نه تنها به بررسی مشکلات ناشی از اعتیاد میپردازد، بلکه با ارائه راهکارها و نکات عملی، خوانندگان را به سمت ایجاد یک فضای سالم و حمایتگر در خانواده هدایت میکند. این کتاب به امید بهبود شرایط خانوادهها و ایجاد آگاهی بیشتر در جامعه نوشته شده است و میتواند منبعی ارزشمند برای همه افرادی باشد که با چالشهای اعتیاد دست و پنجه نرم میکنند.
با خواندن این کتاب میتوانید به درک عمیقتری از این معضل و راههای مقابله با آن دست یابید و به عنوان یک خانواده، به همدیگر کمک کنید تا از این بحران عبور کنید.
شیشه از گروه محرک ها می باشد و از ماده ای به نام مت آمفتامین مشتق می شود و شکل ظاهری آن به دو شکل کریستال های شبیه جوهرنمک و یا شبیه نمک است که متاسفانه در ایران، کشیدن آن مرسوم شده است. شیشه یک ماده محرک بسیار اعتیادآور است. متاسفانه، مصرف شیشه شخص را در وضعیتی قرار می دهد که تمایل به درمان ندارد و شاید این مصیبت بارترین تاثیر شیشه بر فرد باشد که پیگیری درمان این معتادین را مشکل می کند. مصرف طولانی شیشه، به ایجاد بدبینی شدید، خشونت، توهم شنوایی و بینایی، پانیک، افسردگی، ضعف شدید حافظه، جنون آنی، عوارض قلبی- عروقی و بسیاری از اختلالات عصبی منجر خواهد شد.
قرص اکس از دسته آمفتامین های جایگزین است و علاوه بر خاصیت تحریک کنندگی، دارای خواص توهم زدایی و دوره های بازگشت توهم نیز می باشد. رنگ آن از قهوه ای تا سبز، صورتی و شفاف قابل تغییر است. آثار ناشی از آن به میزان ماده مصرفی، خلق افراد در زمان مصرف و شرایطی که در آن ماده مصرف شده است، بستگی دارد.