کتاب برم؟! نرم؟!، اثر محمد قنبری؛ حاصل دو سال تحقیق شخصی، مصاحبه با افراد مختلف و بررسی آموزشهای تصویری، صوتی و مقالاتی دربارهی نحوهی ایجاد و مدیریت ارتباط به زبان انگلیسی، توسط مربیان روابط در کشورهای مختلف است. برخی قسمتهای آن ترجمه، برخی تألیف خود من و بخشهایی نیز بومیسازی شدهی آموزشهای خارجی در زمینهی ارتباطات است.
در هر بخش کتاب برم؟! نرم؟!، به یکی از موانع ایجاد ارتباط پرداخته و راهکاری عملی ارائه میدهد. مطمئن باشید با به کارگیری آموزههای این کتاب، یکی از مشکلات بزرگ اجتماعی احساسی شما رفع خواهد شد.
البته شاید بخش اعظم این کتاب به مشکلات آقایان در این زمینه پرداخته باشد؛ زیرا هنوز در اغلب موارد این آقایان هستند که برای ایجاد ارتباط پا پیش میگذارند. حتی در مواردی که یک خانم به ایجاد ارتباط با آقایی علاقهمند باشد، پیشنهاد میشود مستقیماً مطرح نکند. از آنجا که ساختار احساسی آقایان و خانمها متفاوت است، با انجام دادن یک روش مشخص برای هر دو جنس، نتایج یکسانی حاصل نخواهد شد. در فصل نوزدهم کتاب برم؟! نرم؟!، به این موضوع پرداخته شده است.
تسلیم ترس نشوید
مزیتهای نگاه خوشبینانه به اتفاقات چیست؟ ممکن است شما بگویید: «من فقط به کمی موفقیت اولیه نیاز دارم تا اعتمادبهنفس بیشتری پیدا کنم». هر زمان با شرایطی مواجه میشوید که شما را مجبور به حل و فصل یک مسئله میکند، عزتنفس شما به شکل قابل توجهی بالا میرود. شما یاد میگیرید چطور از یک دردسر نجات پیدا کنید. مهم نیست چه اتفاقی میافتد؛ ترسهای شما به شدت کاسته میشوند. این واقعیت هم وجود دارد که موفقیت، موفقیت میآورد؛ پس موفقیت در تمرینها، کامیابی در دنیای واقعی را در پی خواهد داشت، اما ببینیم چطور باید به این مرحله برسیم و خود را در شرایطی قرار دهیم تا این رشد و پیشرفت برای ما اتفاق بیفتد؟
مطالب این کتاب با تکنیکهای اینترنتی و رازهای دلبری و. . . کمی تفاوت دارد. وقتی به ماجرای اضطراب پا پیش گذاشتن و ایجاد ارتباط میرسیم، اقدام ناگهانی و زوری و اینکه «تو هر جور شده باید جلو بری» را پیشنهاد نمیکنم. این فقط یک تکنیک بر پایۀ درمان به روش حساسیتزدایی است. عجله نکنید؛ البته که حساسیتزدایی بخشی از روند کار ما است، اما فقط بخشی از آن است.. .