امتیاز
5 / 5.0
نصب فراکتاب
مطالعه در کتابخوان
16,900

نظر دیگران

نظر شما چیست؟
این اثر علمی به چگونگی بازی بازیگر در مقابل دوربین فیلم و سینما پرداخته و میان بازیگری تئاتر و فیلم و سینما تفاوت جدی قائل شده است. این کتاب برای دانشجویان رشته بازیگری و کارگردانی سینما نوشته شده است.

هنر بازیگری شاید پرطرفدارترین هنر زمانه ما باشد. جذابیت های بازیگری برای بسیاری فریبنده است و آنها را به خود جذب می کند. امروز اغلب جوانان فکر می کنند که بازیگری هنر آسانی است که فقط با داشتن چهره یا رابطه ای در دنیای سینما، می توان قله های این هنر را فتح کرد. خیلی از آن هایی که می خواهند وارد این عرصه شوند، نمی دانند که بازیگری، هنری پر مشقت و نیازمند فراگیری و تجربه است. نبود آموزش آکادمیک در سینمای امروز باعث شده تا سینما محملی باشد برای بازی بازیگران یک بار مصرف! مهدی ارجمند در این کتاب سعی کرده که قوانین و اصول بازیگری، به ویژه بازیگری جلو دوربین را بررسی کند.

او در این راه ابتدا الفبای بازی در یک فیلم را را بررسی می کند و با نگاهی به تاثیرهای هنرهای پیشین به بازیگری، می کوشد تا مخاطب را با اصالت این هنر آشنا کند. او در گام بعدی به سراغ ارتباط قاب و بازی رفته و مسایلی چون اندازه قاب، زاویه دید، میزانسن و عدسی را مورد ارزیابی قرار می دهد. ارجمند تمام مباحث این کتاب را به همراه مصداق هایی شرح می دهد تا درک مسایل پیچیده بازیگری را برای مخاطبش آسان کند.

به عنوان نمونه وقتی او از زبان نگاه و زبان چهره یاد می کند، سریعا به نقش ژولیت بینوش در فیلم آبی و یا الیزابت تیلور در فیلم غول اشاره می کند. البته تصویر این بازیگران هم در کتاب چاپ شده تا مخاطب با دیدن تصاویر عینی، درکی بهتر از مباحث مطرح شده در کتاب داشته باشد.

از آنجایی که کتاب به صورت کارگاهی (یعنی سوال و جواب استاد و هنرجو) تالیف شده، مخاطب در برخورد با مباحث پیچیده بازیگری احساس خستگی نمی کند و با رغبت مسائل را دنبال می کند.
صفحات کتاب :
192
کنگره :
‏‫‬‭PN1995/9‭‬ /ب2‏‫‭‮الف‬4 1390
دیویی :
‏‫‬‭‭791/43028
کتابشناسی ملی :
‎2‎3‎1‎8‎1‎8‎9
شابک :
‏‫‬‭‬‭978-600-175-148-6
سال نشر :
1390

کتاب های مشابه درس های بازیگری