کتاب جرم، فناوری اطلاعات، بیوتروریسم نوشتهٔ مینا گرامی نژاد و دیگران در نشر کلید پژوه چاپ شده است. هدف این کتاب ایجاد دانش بهتر در مورد تأثیر فناوری بر جرم و همچنین بررسی تکلیف دولتها به حفاظت از افراد در مقابله با جرمهای بیولوژیکی است و درصدد پاسخ به این سؤالات است که چگونه مجرمان شیوهٔ کار خود را تغییر میدهند و چگونه افراد باید در مواجهه با این خطرات هوشیار باشند.
بررسی تکلیف دولتها به حفاظت از افراد در مقابله با مخاصمات بیولوژیک، بررسی سازو کار قانونی دولتها جهت مبارزه با بیوتروریسم در اسناد بینالمللی و طرق مقابله با تهدیدات بیوتروریسم و رویههای قضایی بینالمللی آن از دیگر اهداف این کتاب است.
پیشینه بحث
دیدخت صادقی در سال 1392 در مقالهای با عنوان مسئولیت بینالمللی حمایت و حاکمیت دولتها در پی بیان این دیدگاه است که حاکمان نگاه بهتر و واقع بینانهتری نسبت به مردم و جامعه خود داشته باشند تا بدین وسیله در قوانینی که تدوین میکنند حمایت بیشتر و در شرایط ایدهآل حمایت حداکثری را در برابر خطراتی که آنها را تهدید میکند، داشته باشد. پس میتوان گفت که حاکمیت دولت، به صورت مطلق نیست و بهتر آن است که قابل تعدیل باشد.