کتاب چهارده گام تا بهشت، نوشته سیدیوسف پوریزدانپرست توسط انتشارات کتاب جمکران منتشر و روانه بازار نشر شده است.
انسان برای ماندن در این دنیا آفریده نشده است و سرانجام باید کُره خاکی را ترک و به منزل اصلی و دائمی کوچ کند. انسان عاقل و دوراندیش برای رفتن به سفری مهم، حساس و سرنوشتساز و انتقال از محلی موقت، به مکانی دائمی، یکسری برنامههای مقدماتی دارد و خود را متناسب با مکان و مدت اقامت مهیا میسازد، تا سالم و مطمئن به مقصد برسد و سفری لذتبخش و موفق داشته باشد.
با توجه به اینکه هیچکس گریزی از انتقال به سرای جاوید نخواهد داشت، درکتاب چهارده گام تا بهشت، مراتب این سفر خطیر که به مدت عمر انسان طول میکشد، از مبدأ تا مقصد به استناد آیات نورانی قرآن و کلام راهگشای اولیای معظم الهی، در چهارده مرحله (گام) بهصورت ساده و مختصر بیان کند. کتاب چهارده گام تا بهشت، در چهارده بخش تقسیم شده که در هر بخش به یکی از مراحل سفر نهایی انسان پرداخته است.
شاید برای بعضی، فهم این مطلب سنگین باشد که چطور جهنم، حاصل کارهای بد ما در دنیا خواهد بود. بهنظر میرسد ذکر دو نمونه در قرآن، حتمی بودن آن را تأیید میکند و قول خداوند هم که تخلّف ندارد.
خداوند در آیه سیزدهم سوره حجرات، غیبت کردن را معادل خوردن گوشت مرده برادر فرد غیبتکننده میداند، و همین موضوع را پیامبر اکرم عملاً به زنی که در حضورشان غیبت مینمود، با خارج شدن قطعه گوشتی از دهان او نشان دادند و فرمودند: اگر این گوشت در شکم او میماند، آتش جهنم او را فرا میگرفت.
در جای دیگر، قرآن کریم بهناحق خوردن مال یتیم را، با خوردن آتش مساوی میداند. امام حسین هم به مردی که در حضور ایشان از دیگری غیبت کرد، فرمودند: «ای مرد، دست از غیبت بردار؛ زیرا غیبت خورش سگهای دوزخ است.