کتاب موفقیت در زمان رکود بازار، اثر پاتریک فورسایت و فرانسس کی توسط انتشارات کهکشان دانش منتشر شده است.
هر کسب و کاری همواره با موانع و رکودهایی مواجه میشود. این رکود میتواند محلی یا منطقهای یا حتی بینالمللی و جهانی باشد. در حال حاضر هم نوعی رکود به صورت عمومی و جهانی و به خصوص در کشور ما وجود دارد که باعث میشود کسب و کارهای مختلف تولیدی و خدماتی نتوانند آن طور که شایسته است به ارائه محصول یا خدمت بپردازند و به سودآوری برسند و بتوانند هزینههای جاری را برآورد کرده و بقاء داشته باشند.
البته در هر رکودی، برخی کسب و کارها بدون توجه به شرایط راه خود را ادامه میدهند و رکود موجود کمترین تاثیر را در کار آنها دارد. برخی از افراد مالک کسب و کار هم هستند که با رعایت برخی موارد، در هر شرایطی گلیم خود را از آب بیرون میکشند و کسب و کار خود را پابرجا و سودآور نگه میدارند.
کتاب موفقیت در زمان رکود بازار، شامل پنجاه و دو ایده و روش با عناوینی نظیر: نگرش شما در طی مسیر، تصمیم گیری، آماده، هدف، اهمیت زمان، پرداخت، تاکتیک پارتیزانی تحلیل رقیب، خلق ایده، استفاده از ریاضیات، تقویت عملکرد با تشویق کارکنان و غیره میباشد که به بررسی آنها میپردازد.
اهمیت زمان
شرکت کنندهای در یک سمینار با یک سؤال پیش من آمد. سؤال این بود: چطور میتوان مسئلهای را تغییر داد؟ جزییات مهم نیستند، ولی اتفاقی که رخ داد یک مورد بسیار مهم را نشان داد. به عنوان مربی دوره درباره آن فکر کردم، در نظر او هیچ راهحل فوریای، وجود نداشت. تنها یک سلسله اقدامات،که به نظر میرسید که در نهایت تغییری به وجود میآورند.
سؤالکننده مبهوت توضیحات شده بود. همین طور که مکالمه پیش میرفت، روشن شد که آنها فرض کرده بودند که یک راهحل آماده برای هر مشکلی وجود دارد. به طوری که سؤالکننده به هیچ عنوان دربارهی مسئله به راه دیگری فکر نکرده بود و گفت که یک راهحل پیچیدهتر لازم است، عکسالعمل اولیهی آنها گیج کننده بود. این احتمالاً نشانهای از دنیای امروز میباشد که همه چیز باید فوری باشد. متأسفانه زندگی این گونه نیست. بسیاری از امور نیاز به این دارند که روی آنها کار شود. و اغلب تنها تعدادی از موارد مختلف میتواند تغییر مورد نیاز را خلق کند. به علاوه یک تمایل خاص در شرایط سخت برای افرادی که دنبال راهحلهای فوری میگردند وجود دارد: اقداماتی انجام دهید - یک مشکل را برطرف کنید - سپس به سمت مسئلهی بعدی حرکت کنید.
اقدام
اقدام اولیه با یک جداسازی ساده شروع میشود. مشکلات در پی شرایط دشوار بروز میکنند. به طور واقعگرایانه بعضی از آنها با یک برخورد ساده حل نمیشوند، نیاز داریم که دربارهی آنها فکر کنیم و اقدامات زیادی باید انجام شود تا نتیجهی مورد نظر به دست آید.. .
نظر دیگران //= $contentName ?>
بسیار خوب...
خوب بود ...