کتاب عاشورا نوشته علی صفایی حائری میباشد و انتشارات لیله القدر آن را به چاپ رسانده است .در این کتاب با توجه به این نکته که زندگی صحنه پیکارها و میدان مبارزه هاست، به اشکال مختلف، انگیزه ها، هدف ها، نیازها و سدها و مانع های جهاد و مبارزه می پردازد. و در نهایت با بررسی تحلیل های مختلف در رابطه با قیام و حرکت امام حسین(ع)، نویسنده خود به تحلیلی از قیام اباعبدالله(ع) می پردازد.
عاشورا ! از این داستان خون تا به حال تحلیل هایی شده است. تحلیل هایی نه چندان نزدیک و همدم، بلکه در برابر و مخالف با هم. شهادت،شفاعت، امر به معروف، جلوگیری از ظلم، انقلاب و تشکیل حکومت.
کتاب عاشورا بر آن است تا فهم دورهای نزدیک و بزرگ های فشرده را برای ما آسان تر کند.... مصیبت فقدان حسین(ع)، این نور بزرگ و این خون خدا، بزرگ تر از آن است که ما می فهمیم. جایی که از دل سنگ، خون عبیط، خون تازه می چکد و تمام هستی مصیبت می گیرد، چه می توان گفت، جز همان که گفته اند: «لَقَدْ عَظُمَتِ الرَّزیَّةُ وَ جَلَّتْ وَ عَظُمَتِ الْمُصِیبَةُ». بدون شک، شهادت و شفاعت، همراه حرکت حسین هست و رسول(ص) و رسولان پیشین به این ها گواهی داده بودند و از این ها سخن گفته بودند.
آری! این شهادت، انتخاب حسین است و این شفاعت نتیجه ی کار عظیم او. شهادت انتخاب است، نه هدف. و شفاعت نتیجه است، نه مقصد. تمام مطلب در همین نکته نهفته است که انتخاب با هدف تفاوت دارد. گاهی انسان ...
نظر دیگران //= $contentName ?>
خیلی عالی دست مدیر سایت درد نکنه...