کتاب چگونه نویسنده شویم، با قلم شیوا و روان اسماعیل امینی و با تصویرگری جذاب و دیدنی ابوالفضل محترمی به رشته تحریر درآمده و در انتشارات سوره مهر منتشر و در دسترس علاقه مندان به کتاب های هنر قرار گرفته است. این کتاب، نکاتی را به صورت طنز ارائه میدهد که به همراه تصاویری جذاب فهم آن ها را برای مخاطب خاص و عام آسانتر میکند.
کتاب چگونه نویسنده شویم، محصول همراهی فکر و ایده واحد هنرهای تجسمی و دفتر آفرینش های ادبی حوزه هنری استان تهران، در قالب توصیه هایی به هنرمندان جوان با زبان کنایه و طنز لحظه هایی را برای «تفکر» فراهم آورده است که گاه حاصل ساعتی تفکر از سال ها عبادت برتر است.
تصویر روی جلد کتاب، شخصی را به تصویر کشیده است که «در حال ریختن آب با شلنگ در صفحات یک کتاب است که این نیز نمادی از اصطلاح معروف «آب بستن» در یک کار است». طراح «محسن ایزدی» که از کتب «چگونه هنرمند شویم» کتب دیگری را نیز طراحی کرده است، در کتاب «چگونه نویسنده شویم» هم دست به قلم شده و شخصیت یک نویسنده آبکی را رقم زده است! در اینجا شخصیتی که به تصویر کشیده مردی سن و سال دار است که به نوعی با تصویرسازی جلدهای دیگر این مجموعه متفاوت است.
هر آنچه در کتاب پیش رو به نگارش درآمده، جمله های مختصر و طنزآمیزی است که اسماعیل امینی به سبب آن ها «محافل ادبی، نویسندگی و نویسنده شدن، روند چاپ و نشر کتاب و...» را شکافته و با دیدگاهی نو و تازه سعی دارد در این باره با کمک این جملات، راه درست را ارائه دهد.
هنر، موهبتی الهی است و آن ها که پنجره ای به تماشای حقیقت هستی گشوده اند، تلالو انوار این خورشید جهان تاب را به چشم جان دیده اند.
اما در روزگاری که گاه زیور نااصل را بر پیشانی جواهر خانه ها آویخته اند و گاه گرانبهاترین گوهرها را در جوی خیابان ریخته اند، هر چیزی اصل و بدل دارد که در این میان «تفکر» محکی است ارزشمند برای تمییز اصل از بدل. دنیای هنر را نیز با همه ی آب و رنگ، از این قاعده گریزی نیست و رودخانه های جاری در این سرزمین کمال خود را در رسیدن به دریای صداقت و حقیقت می دانند.
در این مسیر هر کس نشانی گذاشته است تا راه رسیدن به آن دریای دور دست نزدیک باشد. و کنایه، بلیغ تر از تصریح است و برای سخن گفتن با هنرمندان جوان چه ابزاری بهتر از ابزار هنر؟
کتاب چگونه نویسنده شویم، نکات و به نحوی پند و اندرزهایی رو به صورت طنز و کنایه ارائه می دهد که به همراه تصاویری جذاب فهم آن ها را برای مخاطب خاص و عام خود آسان تر می نماید.
نویسنده باید در جشنواره های این وری و آن وری، داوری کند، باید بیانیه بنویسد، باید اعتراض کند، باید مصابحه کند و محکوم کند و گیر بیفتد و گم وگور بشود و مصاحبه کند و و پیدا بشود و مصاحبه کند و خلاص بشود و برود آن ور آب های آزاد و دوباره باز هم مصاحبه کند.
نویسنده همین که در جایی مستقر شد باید لپ تاپش را باز کند و بساطش را پهن، بعدش هم سیم هایش را وصل کند و مشغول کار بشود. راستی وصل بودن سیم ها در نویسندگی خیلی اهمیت دارد ها! (به جون خودم؟!)
اگر سیم ها درست وصل بود که به هر حال سفارش کار می رسد، با چیزهای دیگری و روزگار می گذرد، البته شکر خدا! اگر آن چیزهای دیگر نرسد نویسنده عصبانی نمی شود، قهر نمی کند، ناز نمی کند، فقط مختصر مصاحبه ای می کند و می گوید: هیچ کس به فرهنگ و ادبیات اهمیت نمی دهد.. .
نسخه الکترونیک کتاب چگونه نویسنده شویم را می توانید از طریق نرم افزار فراکتاب دانلود کنید و سپس در کتابخوان فراکتاب آن را مورد مطالعه قرار دهید.
مشخصات کتاب چگونه نویسنده شویم در جدول زیر آورده شده است:
مشخصات | |
ناشر: | سوره مهر |
نویسنده: | اسماعیل امینی |
تعداد صفحه: | 68 |
موضوع: | ادبیات |
قالب: | الکترونیک |
نظر دیگران //= $contentName ?>
خیلی خوب بود...
بسیار اموزنده خسته نباشید...
بابت کتابهای رایگان از شما سپاسگذارم....
کتاب بسیار خوبی است...
خوب بود ..عالی ...
سلام خدمت شما نویسنده ی محترم خوب بود به نظر من کتاب هر چه شوخ تر به زبان طنز و طراحی ونوشته شود بهتر درک می ش...
کتاب خوبیه...