کتاب آیه های سبز، داستانها و نکات تربیتی از آثار استاد علی صفایی حائری می باشد که توسط انتشارات لیله القدر به چاپ رسیده است.
آیههای سبز مجموعهای از برخوردها و حکایتهای علی صفایی حائری می باشد که از نوشتهها و صحبتهای ایشان برداشت شده است. این کار توسط برخی از دوستانش صورت گرفته است و یادآور این کلام حضرت علی علیه السلام میباشد که میگفت: «طبیبی که منتظر نمیماند تا به سراغش بیایند بلکه او خود به سراغ بیماران میرفت بیمارانی که خود راه و مقصد را گم کرده بودند.»
نگاه او به حوادث یادآور این روایت است که: «ما من شی تراه عینک الا و فیه موعظه»؛ هیچ چیز نیست که چشمان تو آن را ببیند مگر اینکه در آن موعظه ایست و به این جهت همیشه میگفت: «در هر حادثهای درسی است.» او هر حادثه را آیه و نشانهای میدید و یادآوری درسی و سعی میکرد تاظب به این درس را در نوشتهها و گفته ها دیگران منتقل کند و هدف بلند او یادآور این حکایت حضرت علی علیه السلام که در صفین بعد از آن به شش ماه صبر کرد و درگیر نشد تا جایی که یارانش میگفتند او میترسد! حضرت فرمودند:
«از رسول خدا شنیدم که اگر یک نفر به دست تو هدایت شود بهتر است از آنچه که آسمان بر آن سایه افکنده.»
صفایی در تمامی سفرها و برخوردهایش اینگونه بود. به جز این مقصدی نداشت؛ که او اینگونه آموخته بود و اکنون تو اگر این حکایتها را میخوانی یا برای کسی نقل میکنی با این دید همراه باش که او طبیبی بود که به دنبال این مقصد بلند بود:
تا دلی را روشن کند
تا کسی خود را بیابد
تا راه گم نشود
تا مقصد فراموش نگردد
تا راه و رسم منزلها در بیخبری مجهول نماند
کتاب آیه های سبز گفتهها و قصههای تربیتی گوناگونی را در بر گرفته است. که هر بخش دارای عنوانی می باشد.
برخی از بخش های کتاب آیه های سبز شامل: عشق برتر، رهایی از بندها، آزمندی، جرقه های زندگی، چاره اندیشی،غفلت از سرمایه، مشکل اساسی، مولا اجازه نداد و... می شود.
خواندن این کتاب را به دوستداران علی صفایی پیشنهاد می کنیم.
برای خرید کتاب آیه های سبز، بصورت چاپی و الکترونیکی با تخفیف به اپلیکیشن فراکتاب مراجعه کنید.
دوستی داشتم سخت و برنده و قاطع و سرکش. تازه عروسی کرده بود و پس از عروسی مریض شده بود و به سینه درد سختی مبتلا گردیده بود.
یک روز دیدمش، خیلی از دست رفته و پریشان دلواپس حالش شدم و از وضعش پرسیدم. گفت: سرما خورده ام و سینهام درد میکند.
گفتم: چرا به طبیب مراجعه نکردی؟ جواب داده: نمیتوانستم اجازه نداشتم.
تعجب کردم که از چه کسی اجازه میخواستی؟ گفت: مولا اجازه نداده است و فرموده است با زنها مشورت کن و با آنها مخالفت کن. من با خانم صحبت کردم و او دستور داد که به طبیب مراجعه کنم و من تا به حال با اون مخالفت کردم!
یک کمی نگاهش کردم و سخت توپیدم و به تندی گرفتمش.
چون با آن روحیه سرکش قاطع و در شرایط من که توانایی داشتم، جز قاطعیت چارهای نبود. آنگاه از او پرسیدم که آیا محمد با خدیجه صلی الله و فاطمه صلی الله مشورت نمیکرد؟ آیا علی علیهالسلام با فاطمه صلی الله مشورت نمیکرد؟ آیا محمد صلی الله
و علی علیه السلام در مشورتها بر خلاف آنها نظر میدادند و حرکت میکردند؟ هنگامی که میزانها در دست نباشد کار به کجاها میکشد؟
دوستم مبتلا به سل شد و خونریزی سینهاش بالا گرفت و مدتها در بیمارستان ریوی بوعلی بستری گردید تا از مرگ رهید.
برای دانلود کتاب آیه های سبز بصورت الکترونیکی به اپلیکیشن فراکتاب مراجعه کنید و پس از دانلود در خود اپلیکیشن از مطالعه آن لذت ببرید.
مشخصات کتاب آیه های سبز در جدول زیر آورده شده است:
مشخصات | |
ناشر: | لیله القدر |
نویسنده: | علی صفایی حائری |
تعداد صفحه: | 250 |
موضوع: | داستانها و نکات تربیتی از آثار استاد علی صفایی حائری |
قالب: | الکترونیک و چاپی |
نظر دیگران //= $contentName ?>
#چالش_مرور_نویسی_فراکتاب فراکتاب تو بهترین سایت کتابی هستی که تا حالا دیدم، حکیم بزرگ علی صفایی حائری از آگاه ...
بسم الله الرحمان رحیم #چالش_مرورنویسی_فراکتاب کتاب آیه های سبز گفته ها و حکایات تربیتی گوناگونی از مرحوم علی ...