امتیاز
5 / 0.0
نصب فراکتاب
مطالعه در کتابخوان
58,000
نظر شما چیست؟

معرفی کتاب پرونده ی پرنده ی آبی عجیب

کتاب پرونده ی پرنده ی آبی عجیب جلد دوم از مجموعه داستان های دارو دسته ی پرپری ها نوشته دورین کروئین و ترجمه شیما حسینی می‌باشد و انتشارات کاگو آن را به چاپ رسانده است.

کنجد و نبات و قند عسل و گرد و خاک چهار جوجه ی دارو دسته ی پرپری ها هستند و کارشان حرف ندارد توی این ماجرا یک پرنده ی آبی عجیب پر زده و صاف آمده دفتر کار آن ها جیک جیک راه انداخته که خانه ام را دزد برده و حالا من چه کار کنم چه کار نکنم و از این حرف ها خب معلوم است دیگر دارو دسته ی پرپریها هم بال به کار شده اند تا 
سر در بیاورند کار چه کسی ناجور بوده است. اما یک جریانی توی این ماجرا هست که پرپری ها هیچ جوره نمی توانند پرپوشانی اش کنند یک جریانی که سرنخش... ای وای داداشی... است!

بخشی از کتاب پرونده ی پرنده ی آبی عجیب

امروز صبح، زیر ظرف غذام، یک آگهی تبلیغاتی پیدا کردم. دو سال آزگار است که زندگی را توی حیاط پشتی با این چهار تا وروجک پرپری سر می‌کنم.

راستش هر چه می‌خواست هام درباره‌شان بدانم دیگر تا حالا فهمیده‌ام، اما شما! خب، باید بدانید این‌جا چه خبر است؛ چی به چی و کی به کی است! خب، بفرما یید! این شما و این هم، پرپری‌ها... .

صفحات کتاب :
112
دیویی :
‭‮دا‬۵۹۸/۶‬
کتابشناسی ملی :
9401125
شابک :
9786004507578
سال نشر :
1402

کتاب های مشابه پرونده ی پرنده ی آبی عجیب