کتاب کنترل راهبردی لجستیک نوشته غلامحسین نیکوکار و حسین عیسایی میباشد و انتشارات دانشگاه جامع امام حسین(ع) آن را به چاپ رسانده است.
این کتاب حاوی مطالب مرتبط با کنترل راهبردی لجستیک و فعالیت های پشتیبانی روش و مدل کنترل راهبردی سازمانهای لجستیک میباشد.
کتاب حاضر، در فصل اول با مدیریت لجستیک آغاز میشود. در فصل دوم به موضوع کنترل و نقش آن در لجستیک پرداخته میشود. در این فصل موضوعاتی از قبیل انواع کنترل، فرآیند کنترل، کنترل اثربخش، فرایند ممیزی لجستیک مورد بحث قرار گرفتهاند. در فصل سوم تفاوت کنترل راهبردی با کنترل عملیاتی، اهداف کنترل، مدلهای کنترل راهبردی تشریح شده است.
در دو فصل آخر نیز رویکردها، انواع و مؤلفهها و شاخصهای کنترل راهبردی تدریجی لجستیک و همچنین مفاهیم مرتبط با آن ارائه میشوند.
زمانی که با طرح ریزی و برنامهریزی سازماندهی و بسیج منابع هماهنگی و هدایت کنترل و ارزیابی کارکردی سیستمها و فعالیتهای لجستیکی سروکار داریم با دانشی به نام مدیریت لجستیک روبه رو هستیم آبرومند (۱۳۸۰) از یک طرف مدیریت لجستیک ارتباط و تعادل بین سطوح لجستیک را با منابع تأمین برقرار کرده و از طرف دیگر واحدهای مصرفکننده در سازمان آن چنان ارتباطی مییابند که بهترین کالا و مواد را با کمترین هزینه و بها در اختیار نیازمندان خدمات لجستیکی قرار میدهند و در مقابل با دریافت نظرات اصلاحی طرفین و انتقال آن به واحدها این تعامل و تبادل را در جهت افزایش بهره وری به حداکثر میرسانند.