کتاب یهودی کیست؟، هویت های یهودی از نظر ساختار ژئولوژی ـ تجمعی، تاریخچه هویت های یهودی تا عصر حاضر، تعریف دینی هویت های یهودی، نقشه جغرافیایی هویت های یهودی در عصر حاضر، هویت های یهودی جدید در جوامع نوین غرب، یهودی غیریهودی و تا حدودی یهودی، ادعای یهودی بودن، اعضای گروه های یهودی و هویت قومی، تعاریف صهیونیسم از هویت های یهودی، هویت های یهودی و تناقض میان دیدگاه صهیونیستی و اقدامات اسرائیل، پذیرش تعاریف صهیونیستی از هویت های یهودی از سوی اعضای گروه های یهودی، اختلاف تفکر دینی اصلاح طلب و محافظه کار و تفکر ارتدوکسی و در سال 1998 یهودی کیست؟ عناوین فصول 14 گانه این کتاب هستند.
«ادعای یهودیت» عبارت است از این که یک غیریهودی و کسی که هیچ ریشه یهودی ندارد ادعا کند یهودی است. این اصطلاح درباره یهودیِ کاملاً تطبیق یافته (یهودی غیریهودی) که یهودی بودن خود را فراموش کرده صادق است. اما او تحت شرایطی معین ادعا می کند که یهودی است و این یک پدیده کاملاً جدید است. به گفته تاریخ «یهودی شدن» یعنی پیوستن به اقلیتی که مناسک، شعائر و وظایفی دارند که آنان را از جامعه دور نگاه می دارد، و آنان را در وضعیتی متفاوت با اکثریت قرار می دهد. لذا هیچ توجیهی برای ادعای یهودی بودن وجود ندارد.
این وضعیت به ظهور جنبش صهیونیستی و برپایی دولت اسرائیل منجر شد؛ که درهایش را به روی مهاجران (به خصوص از دولت های غربی) باز کرد. این جنبش و حرکت صهیونیستی تسهیلات مادی و واقعی مختلفی به آنان ارائه کرد و مستقیماً برای آنان فرصت های مالی به وجود آورد. این امر تعدادی از اعضای یهودی را ترغیب کرد تا از کسانی که روابط خود را با یهودیت از دست داده بودند بخواهند این رابطه را دوباره از سر بگیرند و از طریق آن به مزایای مادی دست پیدا کنند. با این حال، این پدیده تا حد زیادی در حاشیه باقی ماند.