امتیاز
5 / 0.0
نصب فراکتاب
مطالعه در کتابخوان
8,000
نظر شما چیست؟

معرفی کتاب فلوراید، محیط زیست، سلامتی انسان

نوشته لیلا فارسی، به بررسی فلوراید، تصفیه آب آشامیدنی و روش اندازه گیری فلوراید می پردازد.

مشکلات آب یکی از بزرگترین چالش های قرن حاضر است که می تواند سرمنشاء بسیاری از تحولات مثبت و منفی در جهان قرار گیرد. 

محدودیت ذاتی منابع آب، وقوع خشکسالی و آثار تخریب فعالیت انسان بر محیط زیست همگی زمینه ساز چالش های سنگین در امر بهره گیری از منابع آب شیرین است.

کیفیت آب آشامیدنی تاثیر به سزایی در سلامتی افراد خواهد داشت. آب همواره مقادیری املاح و مواد معلق و گازهای محلول به همراه خود دارد که بعضی از آن ها مفید هستند و در برخی موارد افزایش آن ها سلامتی انسان و سایر موجودات زنده را به خطر می اندازد.

حفظ سلامتی افراد جامعه از اصلی ترین اهداف حامیان محیط زیست و مسئولین بهداشتی است که برای نیل به این امر می بایست مجموعه ای از عوامل مثل آب و هوا و محیط زیست و ترکیبات موجود در آب های سطحی و آب شرب را تحت نظارت خود داشت.

گزیده کتاب فلوراید، محیط زیست، سلامتی انسان

دنیای ذره بینی آب، دنیای زنده دیگری است که اگر چه از دید ما پنهان است، لیکن دارای اثرات بسیار زیادی در حیات جانداران و به ویژه انسان است. آبی که آشامیده می شود، علاوه بر تامین آب مورد نیاز بدن به مفهوم مطلق آن یعنی H2O دربر گیرنده املاح و عناصر معدنی و ضروری برای بدن می باشد که کمبود پاره ای از آن ها منجر به ایجاد بیماری های مختلفی می شود.

کلمه آبادی از آب گرفته شده است. به راستی هر کجا آبی باشد، آبادی هم هست. توسعه شهرنشینی در پیشرفت صنایع مرهون وجود آب است. وجود رودخانه هایی عظیم که در مسیر آن ها سدهای بزرگ بنا نهاده شده و برق، این منبع مهم انرژی را پدیده آورده است.

حال تصور نمایید که این منبع مهم حیاتی به صور مختلف دستخوش آلودگی های میکروبی و شیمیایی گردد آن گاه چه منابع عظیمی بشریت را تهدید خواهد نمود. 

 با آن که به صداق آیه شریفه در قرآن کریم من الماء کل شئ حئ آب مایه زندگی است اما همین ماده در شرایط مخصوصی می تواند موجب ناراحتی و مرگ و میر شود. منابع آب بیش از پیش در معرض آلودگی های مختلف قرار گرفته اند.

به طوری که بسیاری از کشورها اجبارا برای آب مشروب خود معیارها و استانداردهایی قائل شدند که حدود این معیارها بنابر شرایط خاص و میزان صنعتی بودن کشورها متفاوت است. 

به همین دلیل سازمان جهانی بهداشت با توجه به لزوم وجود معیارهای کیفی برای آب شرب، در سراسر جهان بین المللی آب مشروب را طوری تهیه کنند که برای همه کشور ها قابل قبول باشد.

استانداردهای بین المللی آب مشروب در 1985 توسط سازمان جهانی بهداشت تعیین گردید و مورد تایید و قبول کشورهای جهان به عنوان ارتقاء کیفیت آب قرار گرفت. 

در سال 1962 جلسه سازمان جهانی بهداشت در ژنو تشکیل شد و نسبت به استانداردهای بین المللی آب مشروب تجدید نظر نمود و اعلام کرد که استانداردهای بین المللی آب مشروب نباید بدون چون و چرا پذیرفته شود و استانداردهای پیشنهادی همراه با گسترش دانش بشر باید مورد تجدید نظر قرار گیرد.

صفحات کتاب :
91
کنگره :
‏‫‬‮‭RA591/7‏‫‬‭/ف2ف8 1396
دیویی :
‏‫‬‮‭613/287
کتابشناسی ملی :
4706750
شابک :
978-600-8796-18-3
سال نشر :
1396

کتاب های مشابه فلوراید، محیط زیست، سلامتی انسان