نویسنده کتاب از A تا Z کوچینگ، ( الی بول ) کتاب خود را این گونه معرفی می کند:
من این کتابچۀ راهنما را بهعنوان مجموعهای از ابزارها، تکنیک ها و مدلهای کوچینگ که بهراحتی قابل هضم و در دسترس هستند برای شما طراحی کردهام تا آنها را در حرفۀ کوچینگ خود به کار ببرید.
متوجه خواهید شد که آنها در قالب (A-Z) سازماندهی شدهاند که به شما این امکان را میدهد که بتوانید بین فصلهای مختلف این کتاب ورق بزنید و بهراحتی مطالبی که به دنبال آن هستید را بیابید.
حجم مطالبی که میتوان در حرفۀ کوچینگ آموخت بسیار زیاد است و نمیتوان کلیۀ مطالب را در یک کتاب گنجاند، بنابراین این کتاب به هیچ وجه فهرستی جامع و کامل نیست، اما میتوانم با امیدواری بگویم که این کتابچۀ راهنما را منبع خوبی برای شروع پیدا خواهید کرد.
اینکه بتوانید به مراجعان کمک کنید تا زندگی خود را از طریق کوچینگ بهبود بخشند، میتواند تجربه های فوقالعاده ارزشمند باشد.
خوشبختانه برای ما کوچها، مردم در سراسر جهان در حال پی بردن به ارزش واالی آن هستند که این امر نشاندهندۀ رشد این حرفه در طی چند سال اخیر میباشد. از بعد از سال 2019 ارزش حرفۀ کوچینگ 11میلیارد پوند در سراسر جهان بود و انتظار میرود که این رقم به رشد خود ادامه دهد.
کوچینگ رشتهای بسیار سودمند است که اگر بهخوبی انجام شود میتواند زندگی بسیاری را غنی کند. امیدوارم این کتاب شما را به ابزار محکمی مجهز کند تا بتوانید در آینده در حرفۀ کوچینگ خود از آن بهره ببرید.
یک باور را میتوان اینگونه تعریف کرد: «پذیرفتن اینکه چیزی وجود دارد یا درست است، بهویژه آنی که هیچ اثباتی ندارد». کلیۀ افراد باورهایی دارند که همه تلفیقی است از آنچه ما در دنیای کوچینگ آن را «تقویت باورها» و « محدود کردن باورها»مینامیم. این اصطلاحات اساساً به معنای باورهایی هستند که برای ما سودمند و مفید هستند و باورهایی که ما را در زندگی عقب نگه میدارند.
متوجه خواهید شد که مراجعهکنندگان نسبت به همه چیز باورهای محدودکنندهای دارند؛ تواناییها یا پتانسیلشان، هویتشان بهعنوان یک شخص واحد، رفتارشان و حتی دربارۀ دیگران. این باورهای محدودکننده اغلب منجر به ترس، خودتخریبی، تفکر منفی، اهمالکاری و انواع دیگر نتایج غیرسودمند میشود.
بهعنوان مربیان، وظیفۀ ما این است که سعی کنیم به باورهای مراجعهکنندۀ خود، بهویژه آن محدودکنندهها دست بیابیم. زیرا خوشبختانه باورها، درست مانند نظرات، در نهایت قابلتغییر هستند. باورهای محدودکننده اولین دلایلی هستند که نشان میدهند چرا شخص مراجعهکنندۀ شما علیرغم تقالا و تلاش فراوان، به نتایج مطلوب و مورد نظر خود در زندگی نمیرسد. بنابراین اگر بتوانیم این باورهای محدودکننده را از بین ببریم، بهاحتمالزیاد خواهیم توانست زندگی مراجعهکنندگان خود را تا حد زیادی بهبود بخشیم.