کتاب بحر خروشان نوشته حسین روحانینژاد میباشد و سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی این کتاب را به چاپ رسانده است.
در این کتاب سخن درباره یکی از اولیای الهی و عالمان ربانی است که علم و عرفان فقه و فرزانگی معرفت و محبت شریعت و طریقت و در نهایت سیادت و حقیقت را یک جا در خود گردآورده است. این کتاب از سه بخش تشکیل شده است در بخش نخست دفتر زندگی برکت گستر مرحوم قاضی را گشوده و نیم نگاهی بدان افکنده ایم.
در بخش دوم از مکتب فکری و دیدگاههای علامه سید علی قاضی در دو فصل سخن به میان آوردهایم در بخش سوم نیز مکتب عملی و روش تربیتی الاهی، مایه ریزش باران برکات بر ما تشنه کامان وادی معرفت گردد و توش و مرحوم قاضی من در چهار فصل به اختصار بیان شده است.
1.علامه شیخ آقا بزرگ تهرانی
«او.... دانشمند و مجتهدی متقی است و متخلقی فاضل و پرهیزگار می باشد. ده ها سال میان ما و آن جناب دوستی و معاشرت بود. در طول این مدت وی را در روش خویش استوار و در خوی و خصلت، جوانمرد و در ذات و فطرت بزرگوار یافتم .... »
نکته جالب در سخنان شیخ آقا بزرگ تهرانی که عالمی عمیق و دقیق و عاری از گزافه گویی و اغراق است این که «فرأیته مستقیماً فی سیرته» یعنی او را در سیره عملی و سلوک الی الله دارای استقامت دیدم استقامت در سیر و سلوک عامل نزول بسیاری از برکات و فیوضات الاهی است. قرآن کریم در این باره می فرماید:« ان الذین قالوا ربنا الله ثم استقاموا تتنزل علیهم الملائکه الا تخافوا و لا تحزنوا وأبشروا بالجنه التی کنتم توعدون.»
به یقین آنان که گفتند: «پروردگار ما خداست»، سپس استقامت ورزیدند فرشتگان بر آنان فرود می آیند که مترسید و محزون مباشید و مژده بادتان به بهشتی که شما را وعده داده اند.»