کتاب «یادگاران 22: شهید مصطفی احمدی روشن» به کوشش «مرتضی قاضی » از سوی انتشارات «روایت فتح» روانه بازار نشر شده است و شامل مجموعهای از خاطرات کوتاه از شهید احمدی روشن است. فایل صوتی این کتاب با صدای مهیار ستاری و تینا میرکریمی به بازار عرضه شده است.
مجموعهی «یادگاران» راهی است به سرزمینی نسبتاً بکر میان تاریخ و ادبیات، میان واقعهها و بازگفتهها. خواندنشان تنها یادآوری است، یادآوری این نکته که مردها بودهاند و و این واقعهها رخ دادهاند نه در سالها و جاهای دور، در همین نزدیکی...! در این مجموعه میتوان با صد خاطره، با شهید همراه شد.
مصطفی احمدی روشن در ۱۷ شهریور سال ۱۳۵۸ در روستای سنگستان استان همدان متولد شد. خانواده وی در محلهای واقع در پشت امامزاده یحیی همدان به نام محوطه آقاجانی بیگ و در خانه ی اجارهای و قدیمی، با امکاناتی اندک زندگی میکردند. پدر وی راننده مینیبوس بود و در دوران جنگ تحمیلی عراق علیه ایران سالهای بسیاری را به مبارزه با دشمن بعثی پرداخت. وی تحصیلات خود را در زادگاه خویش آغاز کرد. دوره تحصیلی راهنمایی را با رتبه عالی از مدرسه خیام همدان فارغ التحصیل شد و به دبیرستان ابنسینا رفت. شهید احمدی روشن هشتاد و پنجمین شهید دبیرستان ابنسینای همدان است.
پس از آن نیز در آزمون سراسری سال ۷۷ شرکت کرد و وارد دانشگاه صنعتی شریف تهران شد و سپس در سال ۸۱ از این دانشگاه فارغالتحصیل شد. مصطفی احمدی روشن دانشآموخته رشته مهندسی پلیمر از دانشگاه صنعتی شریف بود. شهید احمدی روشن با سن پایین حدود ۳۲ سال، دارای مقالات متعدد علمی در رشته پلیمر بود. وی در سال ۱۳۸۰ش و در دوران تحصیل خود در این دانشگاه در پروژه ساخت غشاهای پلیمری برای جداسازی گازها که برای اولین بار در کشور انجام میشد، همکاری داشت. او همچنین دارای چندین مقاله ISI به زبانهای انگلیسی و فارسی بود و در زمان شهادت دانشجوی دکترای دانشگاه صنعتی شریف و از نخبگان این دانشگاه به شمار میرفت که مسئولیت معاونت بازرگانی سایت هستهای نطنز را نیز به عهده داشت. سرانجام این مرد الهی در ۲۱ دی ۱۳۹۰ پس از خروج از منزل در ساعت ۸:۳۰ صبح توسط یک موتورسیکلت سوار با چسباندن یک بمب مغناطیسی در خیابان گلنبی تهران، میدان کتابی ترور شد.
نظر دیگران //= $contentName ?>
کتاب مملو از خاطرات در مورد شهید احمدی روشن هست که تقریبا مرتبه ,البته کاملا مرتب نیست. مشکل کتاب صوتی اینه که...
بسیار عالی...