کتاب نمونه های نخستین پایگاه های تأمین مالی جمعی pdf

مقایسه چند بعدی

امتیاز
5 / 0.0
نصب فراکتاب
مطالعه در کتابخوان
7,500
نظر شما چیست؟
کتاب نمونه های نخستین پایگاه های تأمین مالی جمعی: مقایسه چند بعدی نوشتۀ فلوریان دنمایر، نقش اینترنت را به عنوان ابزاری جهت تأمین مالی در دنیای مدرن بررسی می کند.

امروزه هر جنبه ای از زندگی توسط تکنولوژی مدرن در حال تجهیز مجدد ابزاری است. فراگیری اینترنت در زندگی روزمره ما را به شکلی که در گذشته تجربه نشده است به هم متصل می کند. جمع آوری بودجه از طریق بهره برداری این جمعیت مهم ترین ویژگی نمونه جدید تأمین مالی جمعی است.

طبق نظریه های کتاب نمونه های نخستین پایگاه های تأمین مالی جمعی (Archetypes of Crowdfunding Platforms)، اینترنت باعث ارتباط ارزان فواصل دور می شود و از طریق فائق آمدن بر سایش های اقتصادی فاصله محور از پراکندگی جغرافیایی سرمایه گذاران حمایت می کند. پایگاه های تأمین مالی جمعی شانس جدیدی را برای مردم فراهم می کنند تا بتوانند به صورت جمعی پیشرفت ها را به سادگی یک کتاب بخرند.

در حال حاضر توجه زیادی به پتانسیل های جمع آوری پول و تأمین مالی به ویژه تأمین مالی جمعی معطوف است. در اصل تأمین مالی جمعی، فراخوانی برای جذب سرمایه از طریق اینترنت است که در آن یک کمپین مشترک توسط گروه بزرگی از افراد (جمعیت) مورد سنجش و حمایت مالی قرار می گیرد.

فرآیند هماهنگ سازی بین ایجاد کنندگان کمپین و سرمایه گذاران بالقوه عمدتاً توسط یک پایگاه استاندارد شدۀ تأمین مالی جمعی صورت می گیرد. با توجه به اینکه مطالعات موجود و مقالات تأمین مالی جمعی بر پتانسیل تأمین مالی جمعی و اصول اولیۀ آن تاکید دارند، گفتمان علمی در این زمینه از اهمیت بالایی برخوردار است.

به دلیل وجود چندین خلأ علمی در این زمینه، فلوریان دنمایر (Florian Danmayr) اثر حاضر را جهت تجزیه و تحلیل پایگاه های تأمین مالی گردآوری کرده است و از طریق افزایش دانش در مورد شکل گیری بازار پایگاه تأمین مالی جمعی به افزایش اطلاعات موجود کمک می کند.

در بخشی از کتاب نمونه های نخستین پایگاه های تأمین مالی جمعی می خوانیم:

اینترنت می تواند به عنوان یک محیط پرسرعت در نظر گرفته شود. بنابراین وب سایت های زیادی در حال بوجود آمدن و از بین رفتن هستند. باید در نظر گرفته شود که به این دلیل جمع آوری داده ها نمی تواند در هیچ موردی تمام و کمال باشد.
نه تنها وب سایت های جدید همیشه خود را بروز کرده و ناپدید می شوند بلکه می توانند دستخوش تغییرات سریعی شوند. محتوای آینده وب سایت ها احتمالا به صورت کامل از محتوای موجود در زمان این تحقیق متفاوت خواهد بود. برای در نظر گرفتن این هدف متحرک ثبت تمام و کمال محتوای این تحقیق ضرورری به نظر می رسد.

هر چند نگرش های جدیدی در این رشته جدید وجود دارند. در این زمان نگرش های عمومی وجود دارند اینترنت نمی تواند از گفتمان علمی حذف شود (تحلیل گفتمان، تحلیل محتوای کمی و کیفی) که در تحقیق الکترونیک مورد استفاده قرار می گیرند اما نگرش های جدید با سرعت در حال شکل گیری هستند (بریمن و بل 2011). برای محققانی که بر روی وب سایت ها تمرکز می کنند ضروریست که به محدودیت های استفاده از این منبع و مواد قابل تحلیل به همراه فرصت های ذاتی دقت داشته باشند (بریمن و بل 2011).
کتابشناسی ملی :
4012660
شابک :
978-964-2695-65-2
سال نشر :
1394
صفحات کتاب :
171
کنگره :
HG4026‏‫‬‭/د9ن8 1394
دیویی :
658/15

کتاب های مشابه نمونه های نخستین پایگاه های تأمین مالی جمعی