کتاب منطق گزاره ای نوشته داود حیدری توسط انتشارات دانشگاه علوم اسلامی رضوی منتشر شده است. انسان ها چه در زندگی روزانه و چه در فعالیت های علمی و تحقیقاتی خود، پیوسته نیازمند فکر و اندیشه اند؛ زیرا زندگی با علم و دانش معنا می یابد و بدون اندیشیدن، علم و دانشی نخواهد بود. معلوماتی که انسان به طور مستقیم و بدون توسل به فکر به دست می آورد، در مقابل دانشی که از طریق اندیشیدن کسب می کند بسیار اندک است. اگر عقل و فکر را از انسان بگیریم بسیاری از حقایق از دسترس بشر خارج خواهد بود.
از سوی دیگر حیات فردی و جمعی انسان ها و رشد و پیشرفت آن ها بر اساس تصمیم ها و انتخاب های آنان رقم می خورد. هیچ انتخاب و تصمیمی بدون خردورزی صائب و راه گشا نخواهد بود. بنابراین فطرت دانش دوستی و حقیقت طلبی و نیاز انسان به تفکر برای تصمیم گیری ها و انتخاب های خود در زندگی، اندیشیدن را جزء جدایی ناپذیر حیات وی ساخته است.
انسان ها از روزگاران کهن همواره تلاش داشته اند با تکیه بر تفکر و اندیشه خود، جهان پیرامون را به درستی بشناسند و اعتقادات خویش را بر معارف صحیح استوار ساخته و از باور به امور نادرست و ناسازگار اجتناب ورزند، اما اندیشه و تفکر همانند اغلب فعالیت های بشری در معرض لغزش و خطا قرار دارد. با مراجعه به تاریخ علم و تفکر و نیز مشاهدات روزمره خود، شواهد بسیاری بر حاکمیت باورهای نادرست و ناسازگار می توان یافت.
چه بسیار انسان هایی که با دوری از خردورزی و عقلانیت، خود و جوامع خود را گمراه ساخته و از طریق حق و صواب دور نموده اند و با کج اندیشی و نابخردی خسارات جبران ناپذیری بر انسان ها وارد کرده اند. بنابراین آنچه اندیشیدن را ارزشمند می کند و موجب رشد و تعالی انسان می شود، درست اندیشیدن و جلوگیری از خطای در تفکر است.
نظر دیگران //= $contentName ?>
کیفیت عالی...