کتاب دو مسلمان در محضر کی یرکه گود رمانی فلسفی به شیوه آثار سورن کی یرکه گود اثر امیر دالوند، کامران سمیعی شاهسوندی، حمیدرضا پارسا و منصور حیدر زاده می باشد و توسط نشر صاد منتشر و روانه بازار کتاب شده است. این کتاب اطلاعات کاملی درباره اوضاع اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی دانمارک، دیدگاه های سیاسی دانمارک و ... ارائه میدهد.
سورن کی یرکه گود فیلسوف دانمارکی که نظریات فلسفی فراوانی نوشته است وی در غالب کتاب هایش به سبکی رمان گونه نظریات فلسفی مختلفش را مطرح کرده است.
نویسنده رمان دو مسلمان در محضر کی یرکه گود تلاش کرده است تا کتابش را به سبک آثار سورن بنویسد؛ در واقع انگیزه اصلی نویسنده از نوشتن این رمان را نوشتن کتابی به سبک آثار سورن بوده است. نویسنده در دو مسلمان در محضر کی یرکه گود اوضاع و شرایط اجتماعی و فرهنگی دانمارک را در غالب یک رمان فلسفی بیان می کند.
روال کتاب دو مسلمان در محضر کی یرکه گود به این شکل است که در آغاز مصاحبه با چند مهاجر ایرانی ساکن دانمارک شروع می شود و هرکدام از این افراد دیدگاه های خود درباره نظام و دولت دانمارک و مردم آن را بیان می کنند، یکی از این افراد بسیار قانع و خوشبین است و می گوید در هر کشوری یک خارجی نباید توقع داشته باشد که مثل شهروندان آن کشور با وی برخورد شود بلکه باید خودش با کار و تلاش خودش پیشرفت کند و از دانمارک و مردم آن بشدت راضی است و به آنها برای برخورد بدشان با خارجی ها و مسلمان ها حق می دهد. شخص دوم دقیقا نقطه مقابل نفر اول است؛. وی از حکومت دانمارک و مردم آن به شدت تند انتقاد می کند و معتقد است دانمارکی ها مردم بشدت مسلمان ستیزی هستند و در این کشور راه نان خوردن از مسلمان ستیزی برای همه باز است چه بسا نان و آب دار هم هست، تصویرسازی رسانه از مسلمان ها، تولید و انتشار کاریکاتورهای موهن درباره اسلام و مسلمانان در این کشور بیداد می کند؛ غالب مردم آن درگیر عدم اعتقاد به خدا و مذهب هستند و مدت هاست که از مسیحیت کلاسیک دور شده اند و همین دیدگاه نامناسب درباره مسلمانان به برخوردهای بدشان با خارجی ها دامن می زند؛ پس از شنیدن این نظریات شخص سوم که خود نویسنده است کلیات ویژگی های فرهنگی و اجتماعی کشور دانمارک را با گوشه چشمی به دیدگاه فلسفی سورن کی یرکه گود بررسی می کند و در نهایت در بخش پایانی کتاب به طور اخص اندیشه های فلسفی و دیدگاه های کی یرکه گود را از جهات و جنبه های مختلف تحلیل و بررسی می کند.
کتاب دو مسلمان در محضر کی یرکه گود اطلاعات کاملی را درباره اوضاع اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی دانمارک، دیدگاه های سیاسی دانمارک و عملکرد مسئولین کشور عمده فعالیت های فرهنگی این کشور که با سمت و سوی سیاسی انجام می شود و وضعیت مهاجران در این کشوراطلاعات کاملی در اختیار خواننده قرار می دهد.
مقدمه، مأموریت ویراستار
کشور محبوب من دانمارک
دیوانهخانهای به نام دانمارک
همین است که هست
موخره، فلسفه کییرکهگود
طبق القائات تلویزیون مسلمان در دانمارک کسی است که هیچ ارتباطی با جامعه ندارد. صبح که بلند میشود اول نماز میخواند و بعد با کتک زن و بچههایش را بیدار میکند که برایش صبحانه درست کنند. سپس سر کارش در کشتارگاه میرود و تا ظهر سر چند گاو و گوسفند را میبرد، بیآنکه یک قطره اشک بریزد. برای نهار سر یک گاو را میخورد و بعد هم دو ساعت میخوابد. بعد از خواب چند گاو و گوسفند دیگر سر میبرد و به خانه میرود. سر شب با کتک زن و بچههایش را به آشپزخانه میفرستد و بعد در حالی که تلویزیون اسلامی تماشا میکند شامش را میخورد. آخر شب قرآن و نماز شب میخواند و میخوابد، و البته قبل از خواب به زنش تجاوز میکند. روزهای تعطیل هم به مسجد میرود و با مسلمانهای دیگر بحث مذهبی میکند و اینکه چطور دانمارک را اشغال کنند! این تصویر یک مسلمان در تلویزیون دانمارک است، البته مسلمانی از نوع خوب و معقول آن، چونکه هم شاغل است و هم صاحب خانواده! اما اینها هنوز اول کار است.
تلوزیون های دانمارک با همکاری راسیست ها، مدام مسائلی را در دستور روز قرار می دهند و آن ها را در جامعه جا می اندازند. یادم می آید چند سال پیش در اخبار «دی ار» گفته شد که «برخورد فرهنگی» بین خارجی ها و دانمارکی ها شروع شده است.
نسخه الکترونیک کتاب دو مسلمان در محضر کی یرکه گود را می توانید از طریق اپلیکیشن فرا کتاب خریداری نمایید و پس از دانلود در کتابخوان فراکتاب مطالعه کنید و با مطالعه آن با ویژگی های فرهنگی و وضعیت مهاجران مسلمان در کشور دانمارک بیشتر آشنا شوید.
مشخصات کتاب دو مسلمان در محضر کی یرکه گود در جدول زیر آورده شده است:
مشخصات | |
ناشر: | نشر صاد |
نویسنده: | امیر دالوند، کامران سمیعیشاهسوندی، حمیدرضا پارسا و منصور حیدرزاده |
تعداد صفحه: | 201 |
موضوع: | داستان خارجی |
قالب: | الکترونیک |