امتیاز
5 / 0.0
نصب فراکتاب
مطالعه در کتابخوان
24,000
نظر شما چیست؟

معرفی کتاب راهنمای رژیم غذایی در مبتلایان به سندرم تخمدان پلی کیستیک

کتاب راهنمای رژیم غذایی در مبتلایان به سندرم تخمدان پلی کیستیک نوشتهٔ ریموند جوزف با ترجمهٔ مریم کاظمی در نشر برگ و باد چاپ شده است.

خلاصه کتاب راهنمای رژیم غذایی در مبتلایان به سندرم تخمدان پلی کیستیک

اساس یک رژیم غذایی در بیماری تخمدان پلی کیستیک

استفاده از کربوهیدرات‌های با کیفیت، دارای فیبر بالا: زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک در مقایسه با زنانی که سندرم تخمدان پلی کیستیک ندارند، به احتمال زیاد مبتلا به دیابت نوع ۲ خواهند شد. لذا مانند رژیم غذایی دیابتی، مصرف کربوهیدرات های با کیفیت که دارای فیبر بالا می باشند، برای زنان مبتلا به PCOS مهم است، زیرا که به تثبیت سطح قند خون کمک شایانی می نماید. داشتن یک رژیم غذایی متعادل: داشتن یک رژیم غذایی متعادل در بیماران مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک در راستای حفظ تعادل بدن کمک کننده خواهد بود.

داشتن رژیم غذایی متعادل، اجازه می دهد تا انسولین با رساندن گلوکز به سلول های بدن، علاوه بر تامین انرژی؛ عملکرد بهتری داشته باشد و متعاقبا منجر به کاهش انسولین در جریان خون و سپس کاهش تولید آندروژن و کاهش علائم PCOS شود. تبعیت از یک برنامه غذایی روتین با زمان بندی منظم: هیچ یک از وعده های غذایی نبایستی حذف شوند. حذف وعده های غذایی منجر به کاهش سطح قند خون شده و تمایل به خوردن غذا در وعده بعدی افزایش می یابد.

تبعیت از یک برنامه منظم به حفظ سطح قند خون کمک می نماید. چنانچه میزان قند خون بدن افزایش یابد، متعاقبا تولید آندروژن نیز افزایش خواهد یافت. توجه به این نکته ضروری است که تولید مناسب آندروژن در بدن برابر با بهبود علائم PCOS خواهد بود. برخی از پزشکان برای تنظیم بهتر قند خون و ایجاد عادات غذایی بهتر، خوردن وعده‌های غذایی کوچکتر و مکرر را توصیه می‌کنند. استفاده از غذاهای مغذی و غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی: مطالعات نشان می دهد که مصرف مواد غذایی سرشار از ویتامین D، ویتامین B، ید، سلنیوم و منیزیم تا حد زیادی به بهبود مقاومت به انسولین کمک می کنند.»

صفحات کتاب :
86
کنگره :
‭RG۴۸۰
دیویی :
‏‫‭۶۱۸/۱۱‬‬
کتابشناسی ملی :
8894088
شابک :
9786225875166
سال نشر :
1401

کتاب های مشابه راهنمای رژیم غذایی در مبتلایان به سندرم تخمدان پلی کیستیک