کتاب شروعی دوباره به قلم برایان تریسی، به شما نشان می دهد چگونه زندگی تان را از صفر شروع کنید و باقی مانده عمرتان را به بهترین بخش زندگی تان تبدیل کنید.
بازآفرینی زندگی یا شروع کردن هر کار جدیدی به شیوه ای مستقیم و بی دردسر پیش نمی رود و در بلند مدت دوام نمی یابد. موانع و دشواری هایی بی شمار در این مسیر وجود دارند و حتی گاهی انسان در این زمینه با شکست هایی موقتی روبه رو می شود. آنچه در ابتدا اقدامی خوب و مناسب به نظر می رسد اغلب به مسیری بن بست منجر می شود، اما همیشه عاملی دیگر در مسیری متفاوت پدیدار خواهد شد.
کتاب شروعی دوباره (Reinvention) ابزارهای فکری مؤثری به شما ارائه می دهد تا در کوتاه ترین زمان ممکن به بازآفرینی خودتان بپردازید و به همان انسانی که همیشه آرزویش را داشتید تبدیل شوید.
عامل مهم در زمینه ی بازآفرینی یا از صفر شروع کردن این است که همواره جسارت و شهامت اقدام کردن داشته باشید. در این باره تصمیم بگیرید که قصد دارید به چه هدف ارزشمندی برسید و سپس دست به کار شوید. بکوشید، دوباره بکوشید و بار دیگر هم بکوشید. هرگز تسلیم نشوید. به پیشروی کردنتان ادامه دهید.
شما در زمینه ی به ثمر رساندن کارهای سازنده و دلخواه تان هیچ گونه محدودیتی ندارید؛ به استثنای محدودیت هایی که خودتان به وجود می آورید. وظیفه ی شما این است که به پربازده ترین انسان در حیطه ی کاری خودتان تبدیل شوید. بکوشید به منزله ی انسانی کارآمد شناخته شوید که هرگاه دیگران خواستار انجام شدن کاری هستند؛ برای انجام دادن آن کار به شما اعتماد می کنند.
برایان تریسی (Brian Tracy) نویسنده مشهور کتاب های خودیاری است. او سمینارهای مختلفی را در مورد فروش، رهبری، مدیریت موثر و استراتژی کسب و کار برگزار کرده است.
تریسی، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت برایان تریسی اینترنشنال است. او این شرکت را در سال 1984 در شهر ونکوور بنیان نهاد. این شرکت به ارائه خدمات مشاوره ای در زمینه رهبری، فروش، اعتماد به نفس، هدف گذاری، راهبرد، خلاقیت و روان شناسی موفقیت می پردازد. برایان تریسی پیش از پایه گذاری این شرکت به عنوان مدیر ارشد عملیات در یک شرکت ساخت وساز مشغول به کار بود. او همچنین در زمینه فروش و بازاریابی، سرمایه گذاری، ساخت وساز، واردات، توزیع و نیز مشاوره مدیریتی فعالیت داشته است. تریسی تاکنون ده ها کتاب نگاشته است. غیرممکن است در ایران بخواهید موفق شوید، اما نام برایان تریسی را نشنیده باشید.
کتاب شروعی دوباره در این زمینه ها به شما کمک می کند:
- تعیین کنید که چه اموری برای شما به معنای واقعی اهمیت دارند.
- یک بار و برای همیشه بر شغلتان تسلط یابید و اختیار آن را به دست بگیرید.
- هدفتان را نشانه گیری کنید و در زمینه ی شغلی به خواسته ی واقعی تان برسید.
- رویدادهای غیر منتظره و به ظاهر منفی را به فرصت هایی شگفت انگیز برای رشد و پیشرفت تبدیل کنید.
- درآمد احتمالی خودتان را فراتر از حد تصورتان افزایش دهید!
- اعتماد به نفستان را تقویت کنید تا برای دستیابی به پیامدهای عالی و شگفت انگیز، کارهایی مخاطره آمیز انجام دهید و گام هایی بلند بردارید.
جملات برگزیده ی کتاب شروعی دوباره:
- اگر ندانید به کجا می روید؛ در انتخاب کردن راه به سردرگمی دچار خواهید شد.
- ما کمابیش می توانیم همه ی کارهای سازنده و دلخواه مان را انجام دهیم؛ به شرط آنکه توانایی خودمان را در این زمینه باور داشته باشیم.
- تبدیل شدن به انسانی که هم اکنون هستیم و تبدیل شدن به انسانی که شایستگی اش را داریم به راستی بخشی مهم از برنامه ی اصلی زندگی خواهد بود.
- اگر انسانی در مسیر دستیابی به رویاهای راستینش با اطمینان پیش رود و بکوشد به شیوه ای زندگی کند که تصویر آن را در ذهن پرورانده است؛ بی تردید با موفقیتی غیرمنتظره و معجزه آسا روبه رو خواهد شد.
در بخشی از کتاب شروعی دوباره می خوانیم:
نخستین گروه از کارها درحقیقت هم اضطراری و هم مهم هستند. این کارها را باید بی درنگ انجام دهید. کارهای اضطراری و مهم همچون جلسه ها یا ارتباط های تلفنی مهم و دیدار کردن با مشتریان مهم کمابیش همیشه از سوی دیگران تعیین می شوند. اما این کارها پیش نیاز بنیادین شغلتان هستند. اگر انجام دادن این کارها را به تأخیر اندازید؛ بی تردید با مشکلاتی جدی روبه رو می شوید. بسیاری از انسان ها در تمام طول روز کارهای اضطراری و مهم را انجام می دهند.
گروه دوم از کارها درحقیقت کارهایی مهم، اما غیراضطراری، هستند. این کارها اغلب مهم ترین پیامدها را در بلندمدت به ارمغان می آورند. آماده کردن گزارش ها و طرح ها؛ تقویت کردن دانش و مهارت های شخصی؛ ورزش کردن، اهمیت دادن به سلامتی و در کنار خانواده بودن؛ در این گروه از کارها قرار دارند.
کار مهم، اما غیراضطراری را می توان با تأخیر انجام داد. به هرحال، اینگونه فعالیت ها ممکن است تأثیری مهم و بلندمدت را بر زندگی تان باقی بگذارند. وظایف و فعالیت های غیراضطراری، اما مهم، دیر یا زود به وظایف و فعالیت هایی اضطراری تبدیل می شوند. نوشتن پایان نامه ی دانشجویی و تهیه کردن گزارش برای رییس یا مشتریانتان درحقیقت نمونه هایی از اینگونه کارها هستند.
گروه سوم از کارها درحقیقت کارهایی اضطراری هستند که باید فوری به آن ها رسیدگی کرد؛ اما این کارها اهمیت چندانی ندارند. پاسخ دادن به تلفن، بررسی کردن نامه های الکترونیکی، گفت وگوکردن با همکارانی که در محیط کار به دیدارتان می آیند، گفت وگوهایی اتفاقی درباره ی برنامه های تلویزیونی و غیره را می توان در این گروه قرار داد
کنگره :
BF637 /خ9ت4 1394
شابک :
978-964-236-370-4