دختران و همسری و شغل ناب مادری
جایگاه همسری و مادری در تربیت فرزندان
- معرفی کتاب
- مشخصات کتاب
معرفی کتاب دختران و همسری و شغل ناب مادری
باید تکلیف خودمان را با آیندۀ فرزندمان مشخّص کنیم. کدام آینده را برای او سعادت و خوشبختی میدانیم و نام کدام عاقبت را شقاوت و بدبختی میگذاریم؟
نگاه ما به خوشبختی و بدبختی فرزندانمان، به شدّت در تلاشهای ما برای تربیت فرزندانمان تأثیرگذار است. این نگاه، در نوع گفتار و رفتار ما با فرزندانمان هم اثر گذاشته و باور آنها را نسبت به خوشبختی و بدبختی تغییر میدهد.
پدر و مادر موفّق، کسانی هستند که خوشبختی و بدبختی را در چیزی جز بندگی جستجو نکردهاند و همین باور را در جان فرزندانشان جاری میکنند.
اگر چه اصل بندگی، جنسیتبردار نیست، ولی بدون تردید مصداقهای بندگی برای زن و مرد، تفاوتهایی دارد که قابل انکار نیست. ما برای بندگی دخترانمان چه مصداقهایی را در نظر گرفتهایم؟ مادری و همسری در رساندن دخترانمان به هدف آفرینش، چه نقشی دارند؟ پاسخ این پرسش از حیاتیترین پاسخها در مسیر تربیت دختران است.
گزیده ای از کتاب دختران و همسری و شغل ناب مادری
در این که از نظر دینی، مرد وظیفۀ تأمین مخارج زندگی را بر عهده دارد و زن به طور کلّی، وظیف های در برابر تأمین مخارج زندگی ندارد، تردیدی نیست. البتّه موارد استثنایی هم هست که کاری
به آنها نداریم.
بر پایۀ این نگاه، یکی از نشانه های موفّقیت در تربیت، آن است که ما بتوانیم فرزندانمان را برای نقشی که بناست در آینده بر عهده بگیرند، آماده کنیم. پسر در آینده بناست عهده دار تأمین مخارج خانواده شود. پس باید پیش از قرار گرفتن در این جایگاه، برای ایفای نقش خویش آماده شود.