کتاب اندیشه هایی در باب صلح هنگام حمله هوایی اثر ویرجینیا وولف، اندیشه ای دوباره در باب اینکه مردان چه طور بوسیله جنگ به بردگی کشیده می شوند و اینکه زنان چطور می توانند به آن ها کمک کنند در حالیکه هواپیماهای آلمانی بر فراز سرشان پرواز می کنند.
کتاب اندیشه هایی در باب صلح (Thoughts On Pace In An Air Raid) هنگام حمله هوایی همچنین تاملاتی در باب لذت پرسه زدن در خیابان های لندن، قدرت کلمات و اهمیت استدلال، مقالات خیره کننده ویرجینیا وولف تمجیدی است از هنر، خلاقیت و تخیل.
آدلاین ویرجینیا وولف (Adeline Virginia Woolf) بانوی رمان نویس، مقاله نویس، ناشر، منتقد و فمینیست انگلیسی بود که آثار برجسته ای چون خانم دالووی ۱۹۲۵، به سوی فانوس دریایی ۱۹۲۷ و اتاقی از آن خود 1929 را به رشته تحریر درآورده است.
ویرجینیا وولف نویسنده رمان های تجربی است که سعی در تشریح واقعیت های درونی انسان دارد. نظرات فمینیستی وی که از روح حساس و انتقادی او سرچشمه گرفته، در دهه ششم قرن بیستم تحولی در نظریات جنبش زنان پدیدآورد. وی در نگارش از سبک سیال ذهن بهره گرفته است.
او همچنین به مسئله ی برابری زنان با مردان در ازدواج پرداخته است و در رمان به سوی فانوس دریایی به طرز خلاقانه ای به نابرابری موجود در ازدواج والدین خود اشاره می کند. منتقدان معتقدند شخصیت های این رمان بر اساس والدین خود او ساخته و پرداخته شده اند.
در تمام طول تاریخ بعضی از کتاب ها جهان را تغییر دادند و شیوه نگاه ما به خودمان و دیگران را دگرگون کردند. آن ها به مباحث، اختلافات عقاید، جنگ ها و انقلاب ها الهام بخشیده اند. آن ها زندگی های بسیاری را ساخته اند و یا تباه کرده اند. حالا نشر روزگار نو برای شما کارهای متفکران بزرگ، پیشگامان، اصلاح طلبان و طالع بینان را فراهم آورده است. ایده هایی که مدنیت را تکان داد و به ما کمک کرد تا آن چه که اکنون هستیم باشیم. (ایده های بزرگ)
در بخشی از اندیشه هایی در باب صلح هنگام حمله هوایی می خوانیم:
در لحظاتی که به دنبال شبح می گشتیم، شاهد دعوایی بودیم و مداد خریدیم، خیابان ها خالی شده بودند. زندگی به طبقه بالا کوچ کرده بود و چراغ ها روشن بودند. پیاده رو خشک و سخت بود؛ کف جاده به نقره چکش خورده می ماند. در حال پیاده روی به سمت خانه می شد داستان کوتوله، مرد کور، مهمانی خانه اعیانی یا دعوا در مغازه نوشت افزار فروشی را در ذهن مرور کرد.
شابک :
978-600-6867-39-7