0.0از 0
۸۵٬۰۰۰
خرید
  • چاپی
  • الکترونیکی
  • معرفی کتاب
  • مشخصات کتاب

معرفی کتاب زینب فریاد فرمند

همه رفتارها و موضع‌گیری‌های بانو زینب(س) از دوران کودکی تا پایان عمر، چه در سطح خانواده و چه در مبارزات عقیدتی و اجتماعی، همه و همه نمونه‌هایی برجسته از ایثار و فداکاری است و باید با دقت و تأمل مورد بررسی و پژوهش قرار گیرد، تا کمالات و شایستگی‌های اخلاقی او بر همه‌ی حقجویان آشکار گردد؛ شایستگی‌هایی که هیچ‌کس هر چند که بخواهد و مشتاق باشد، توان رسیدن به آن‌ها را ندارد. در همین راستا کتاب زینب فریاد فرمند، اثر آنتون بارا با ترجمه غلامحسین انصاری؛ در همین رابطه به نگارش درآمده و به بررسی زندگی و شخصیت این بانوی گرانقدر پرداخته است.

گزیده کتاب زینب فریاد فرمند

زینب(س) در دوران کودکی، روزی در دامان پدرش علی(ع) نشسته بود. امام(ع) برای مزاح و شاد کردن او به وی فرمود: دخترم، بگو: یک. زینب گفت: یک. سپس فرمود: بگو: دو. زینب سکوت کرد. علی(ع) به او فرمود: نور چشمم، سخن بگو. زینب گفت: پدر جان، نمی‌توانم با زبانی که یک گفته‌ام، دو بگویم. آن‌گاه علی(ع) او را به سینه چسبانید و بین چشمانش را بوسید.
همچنین، حکایت شده است که روزی زینب(س) از پدرش امیرالمؤمنین پرسید: آیا ما را دوست می‌داری؟ امیرالمؤمنین(ع) فرمود: چگونه شما را دوست نداشته باشم! شما میوهٔ دل من هستید. زینب(س) گفت: حب و دوست داشتن مخصوص خداوند و شفقت و مهربانی برای
ماست.
این گفت‌وگوی امیر بلاغت علی(ع) با زینب خردسال، نشانهٔ فراست، دانایی و پختگیِ اندیشهٔ ایمانی زینب(س) و توجه او به تمایز حب الهی با مهرورزی والدین نسبت به فرزندان است. همین هوش سرشار سیده(س) پدر امین و والامقام او را به عنایت بیشتر در تربیت و نگریستن به چهرهٔ گرامی وی برمی‌انگیخت. علی(ع) به مورد الهام واقع شدن فرزندش و تفاوت او با دختران هم سن و سالش آگاه بود، و می‌دانست که او دانش و حکمت را از خاندان رسالت و تجلیات دانش آسمانی آنان به نیکی فرامی‌گیرد و معلمان نجیب او همهٔ چیزهایی را که مانع رسیدن فیض ربانی بر فکر و اندیشهٔ وی باشند، از سر راه او کنار زده‌اند.. .