مسابقه کتابخوانی بانوی تراز در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، با محوریت کتاب ام علاء روایت زندگی امالشهدا فخرالسادات طباطبایی برگزار میشود.
مسابقه کتابخوانی بانوی تراز
بانو فخرالسادات طباطبایی ملقب به امالشهدا (مادر شهیدی که همه زندگیاش را تقدیم اسلام کرد؛ همسرش، برادرش، داماداش و چهار فرزندش) قهرمان داستان کتاب ام علاء است که برای مسابقه کتابخوانی بانوی تراز انتخاب شد است. هدف از این مسابقه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است. این کتاب را میتوانید در قالب چاپی و یا الکترونیک از فراکتاب سفارش دهید و پس از مطالعه آن در مسابقه کتابخوانی شرکت کنید.
ام علاء
نحوه شرکت در مسابقه
پس از مطالعه کتاب به ده سوال که از این مسابقه به صورت چهار گزینهای طرح شده است پاسخ دهید. مد نظر داشته باشید که باید کد شرکت در مسابقه و یا کد ملی خود را نیز برای شرکت در مسابقه وارد کنید.
نکته
اول: درصورتی که به 8 سوال از سوالات مسابقه درست پاسخ دهید، نام شما در قرعه کشی لحاظ خواهد شد.
دوم: کد سریال روی برگه را حتما در پرسشنامه ثبت نمایید.
سوم: هر شخص با گوشی خود فقط یکبار میتواند پاسخنامه را پر کند. هر برگه و هر کد و سریال برای 3 نفر قابل قبول می باشد. (در صورت نداشتن کد سریال کد ملی خود را وارد نمایید.)
چهارم: شما فقط ۸ دقیقه زمان دارید که به سوالات پاسخ دهید. این زمان با کلیک بر روی لینک ذیل آغاز میشود و امکان کلیک و شرکت مجدد در مسابقه را نخواهید داشت و پس، قبل از مطالعه کتاب روی این لینک کلیک نکنید!
جهت شرکت در مسابقه بزرگ کتابخوانی ام علاء در لینک ذیل به سوالات مسابقه پاسخ دهید.
جوایز مسابقه کتابخوانی بانوی تراز
کمک هزینه سفر زیارتی کربلا؛ کمک هزینه سفر زیارتی مشهد مقدس؛ پرچم متبرک حرم سیدالشهدا(ع) و دیگر جوایز نقدی و غیر نقدی به قید قرعه به کسانی تقدیم خواهد شد که بتوانند به 8 سوال پاسخ درست بدهند.
معرفی کتاب ام علاء
داستان نویسنده و این کتاب نتیجە یک اعتماد است؛ اعتماد به دوست حقیقی انسان، کسی که از لحظهلحظە زندگی ما باخبر است. وقتی از دردهایت بگویی و از او خواهش کنی حلقههای مفقود زندگیات را به هم متصل کند، حتماً به بهترین شکل این کار را برایت انجام میدهد.
نویسنده در این مسیر، با آدم های زیادی آشنا شده است. از بین همە آن ها، عاشق و دل سپردە ام علاء شده است. خواب و خوراک نداشته. بی آن که علتش را بداند، اسیر و دل باخته اش شده است و به خودش قول داده، زندگینامە مختصری از او بنویسد.
کار از اواسط سال 1399 کلید خورد، از آنجایی که این بانوی اصیل ایرانی در عراق متولد شد و همان جا ازدواج کرد، مصاحبهها از نجف اشرف آغاز و از طریق پیامرسان واتساپ انجام شد. هفت ماه طول کشید تا مصاحبهها از عراق و سوئد و تهران و قم جمعآوری شد. مسیر، مسیر دشواری بود، اما سمیه خردمند نیروی محرکی همراهش بود که اجازە ایستادن نمیداد. بارها و بارها روح آرام این مادر و دست نوازشگرش را بر سرش حس کرد. هروقت خسته میشد، نشانهای برایش میفرستاد تا بداند حواسش شش دانگ جمع اوست. اطمینان و قدرتش روزبهروز بیشتر میشد. با وجود تمام سختیها، هیچوقت از پا ننشست و ادامه داد. عشقی از ناحیە او به دلش افتاد که هیجان نوشتن رهایش نمیکرد. حدود صد ساعت مصاحبه را با حوصله توی سال نامه اش پیاده کرد و حاصلش شد کتاب ام علاء.